Foci Tippek: Eintracht FRANKFURT – Fortuna DUSSELDORF, Németország, Bundesliga – 19.10.2018

SINSHEIM, GERMANY - OCTOBER 07:Ante Rebic of Eintracht Frankfurt in action during the Bundesliga match between TSG 1899 Hoffenheim and Eintracht Frankfurt at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on October 7, 2018 in Sinsheim, Germany. (Photo by Christian Kaspar-Bartke/Bongarts/Getty Images)

Tippek – Frankfurt – Dusseldorf – Németország, Bundesliga – 19.10.2018

A Bundesliga 8. fordulója első meccsének a frankfurti Commerzbank-Arena ad otthon, főszerepben pedig a Frankkfurt Eintracht és a Fortuna Dusseldorf lesznek. A házigazdák a 7. helyen állnak, egy újabb európai szereplésben reménykednek, míg a vendégek utolsó előttiek a Bundesligában és a kiesés ellen harcolnak.

    

 Frankfurt
Nagyon jó formában vannak, zsinórban 3 győzelmet jegyeztek.
Az utolsó két meccsüket saját szurkolóik előtt játszodták, 4-1-re győztek a Lazio ellen az Európa Ligában és ugyancsak ennyire verték el Hannovert és a bajnokságban.
Az előző hétvégén barátságos meccset játszodtak a szerény Hanau-al. A végeredmény 13-0 volt, ebből 8 gólt a svéd Branimir Hrgota szerzett! Sajnos ő nem játszhat a hivatalos meccseken decemberig.
Ante Rebic a Hoffenheim elleni meccsen piros lapot kapott és egy forduló erejéig fel van függesztve. Helyette Haller fog játszani aki Jovic-al alkot majd csatári párost.
Hiányozni fog még Chandler és Salcedo, valamint Paciencia is, ők mind le vannak sérülve.
Lehetséges kezdő: Trapp – Russ, Hasebe, Ndicka – da Costa, Kostic, Fernandes, Gacinovic, De Guzman – Jovic, Haller.

    

 Dusseldorf
Újoncként játszik a Bundesligában, eddig a 7 forduló során egyetlen győzelmet jegyzett.
Egy jó kezdés után, mely során az első 4 fordulóban 5 pontra tett szert, most teljesítménye hanyatlani kezdett, és zsinórban 3 vereséget jegyzett.
Az utolsó 2 fordulóban nem sikerült gólt szereznie, kiakpott a Schalke-tól és a Nurenbergtól is.
Övé a leggyengébb támadás a Bundesliga-ban, eddig összesen 5 gólt szerzett. Egyetlen játékos sem szerzett legalébb 2 gólt.
Friedhelm Funkel edző keretében legalább 11 olyan játékos van akinek játéka kérdéses, így minden téren rögtönöznie kell.
Lehetséges kezdő: Rensing – Zimmer, Kaminski, Ayhan, Gieselmann – Sobottka, Zimmermann – Morales, Usami – Ducksch, Hennings.

Szorzók Frankfurt – Dusseldorf

Tippek Frankfurt – Dusseldorf
Eintracht Frankfurt jó formában van, saját pályán kiválóan játszik, zsinórban 3 határozott győzelmet jegyzett, ez idő alatt pedig összesen 10 gólt rúgott és 3-at kapott.
Fortuna Dusseldorf szabadesésben van jelenleg, az utolsó 3 forduló során nem szerzett pontot, egyetlen gólt rúgott és 7-et kapott.
A házigazdák egy értékes 11-est küldenek a pályára Gacinovic, De Guzman, Kostic, Haller és Jovic lesznek fókuszban, míg a vendégcsapat egy sérülésekkel teli és rossz hangulatban levő csapattal érkeznek.
Tipp Frankfurt – Dusseldorf
  Tipp: Frankfurt győz @ Szorzó  1.65 a CASINIA BET -nél

 

Powered by Live Score & Live Score App