Foci Tippek: DINAMO ZÁGREB – YOUNG BOYS, Bajnokok Ligája

Tipp Dinamo Zágreb – Young Boys – Bajnokok Ligája

A továbbjutás még mindkét csapat számára lehetséges: a Dinamo Zagreb és a Young Boys ezelőtt egy héttel 1-1-re leikszeltek Svájcban, a házigazdák favoritok a csoportbajutást illetően a fogadóirodák szerint.

  

 Dinamo Zagreb

A Nenad Bjelica által vezetett csapat 19 mérkőzés óta veretlen, az előző idényben pedig megnyerte a bajnokságot és a horvát kupát is.
A Dinamo Zagreb a selejtezők 2. körében indult, és sorra kiejtette a Hapoel Beer Sheva(7-2) és az Astana (3-0) csapatait.

A múlt heti meccsen az ellenfél minden téren lekerült a zágrábi csapatot, akinek végül sikerült egy szerencsés döntetlent jegyeznie Orsic 40. percben szerzett góljának köszönhetően.
A horvát bajnokságban, a ‘kékek’ első helyen állnak az első 5 forduló után, az egyetlen csapat akit nem sikerült legyőzniük, az meglepő módon, pont az utolsó helyezett, a Rudes volt.

    

 Young Boys

Svájc bajnoka 2 átigazolást csinált a nyáron : Mohamed Camara a Hapoel-től és Ulisses Garcia a Werder Bremen-től, összesen 2.3 milioane euróért, Gerardo Seoane az előző idény játékosaira alapozik.
Tökéletes szezonkezdés a Young Boys számára, aki megnyerte a svájci bajnokság mind az 5 mérkőzését.
Az odavágón hamar (2. perc) gólt szereztek Mbabu által, és határozottan uralták a játékot, 55%-ban a labdát is, illetve 22 gólhelyzetük volt, de mégsem sikerült győzniük.
Gerardo Seoane nem számíthat Lauper, Mvula Lotomba és Teixeira játékára.

Szorzók

Tipp : Dinamo Zagreb – Young Boys
Egy tökéletes idénykezdés ( 5 győzelm 5 forduló alatt ) és egy határozottan általuk uralt odavágó alapján, úgy gondoljuk, hogy a Young Boys legalább egy döntetlent fog jegyezni a 90 perc alatt. 

  A mi tippünk : X2 ( döntetlen vagy a Young Boys győz)szorzó 1.65  a CasiniaBet    -en