Foci Tippek: DINAMO ZAGREB – NK OSIJEK. A vendégcsapatnak megvan az esélye ezen a kiszálláson.

Dinamo Zagreb – Osijek. A vendégcsapatnak megvan az esélye ezen a kiszálláson.

A pénteki nap egy újabb forduló kezdete a horvát fociban, mely minden bizonnyal látványosságban gazdag lesz a szurkolók számára. A 4. forduló a Dinamo Zagreb- Osijek találkozóvan indul, melynek a Maksimir stadion ad otthont 20:00 órától. A két csapat kiválóan indította az idényt, mindkettő szeretné hasonlóan folytatni. 

  

 Dinamo Zagreb, az előző idény bajnoka, favorit a ma esti győzelemre több okból kifolyólag is, mint például a keret tapasztalata, a játékosok egyéni értéke vagy a saját pálya előnye. A bajnok nem éppen úgy indította az új idényt mint ahogy szerette volna, főleg, hogy a BL-ben is fontos sikert aratott a Beer Sheva-val szemben.  A horvátoknak sikerült legyőzniük az oda-visszavágón az izraelieket, így a 3. selejtező körben folytatták, ahol szintén győzelmet aratttak az Astana-val szemben, így a play-off-ba kerültek. A bajnokságban, az első fordulóban 1-1-re leikszeltek a Rudes csapatával, majd következett két győzelem, 3-0-ra verték az Istra-t és 2-1-re a Slaven Belupo csapatát. 

 Osijek, a találkozó vendégcsapata, szeretné folytatni a pozitív eremdények sorozatát a Dinamo Zagreb otthonában is. A horvát Zekic által vezetett csapat gyengén indította az Európa Liga selejtező kampányát, ahonnan elég hamar kiesett a Rangers által. A bajnokságban viszont az Osijek egy nagyon fontos győzelemmel indított, 4-1-re nyert a Hajduk Split ellen, amjd további két győzelmet aratott a Rudes (3-2) és az Istra (3-0) ellen, így kiváló morállal érkeznek Zágrábba. 

A favorit a győzelemre egyértelműen a horvát bajnok, de elválik, hogy a játékosoknak megvan-e a megfelelő hozzáállásuk az Osijek ellen, aki rendkívüli módon indította az új idényt. A vendégeknek pont ez adhat reményt, főleg, hogy az utolsó zágrábi kiszállásoksorán sikerült gólt szerezniük, illetve pontot vagy pontokat bezsebeliük. Így ma este arra tippelek, hogy az Osijek egy gólt szerez, illetve akár döntetlen is lehet az végeredmény. 

Tippek Dinamo Zagreb – Osijek

   Mindkettő gólt szerez – Szorzó 1.85 a CampoBet    -en

    – szorzó 3.85 a CampoBet   -en