Foci Tippek: DINAMO KIEV – SAHTIOR DONETSK. Az új szezon második felvonása.

Dinamo Kiev – Sahtior Donetsk. Az új szezon második felvonása.

Az ukrán liga 3. fordulója az idény legfontosabb meccsével debütál, éspedig a Dinamo Kiev és Sahtior Donetsk közti találkozóval, mely 18:00 órától kezdődik a fővárosi stadionban. A két csapat évről évre harcol a bajnoki címért, illetve a kupáért, ez a szezonban a második találkozásuk. A szuperkupa a kékeké lett, akik elég meglepő módon felül tudtak kerekedni, de ez alkalommal egy teljesen más játék tanúi lehetünk.

Kielemeztük ezt a találkozót és találtunk egy nagyon jó tippet a UNIBET  fogadóiroda oldalán, amelyben nagyon megbízunk. Az alátámasztott tippemet, valamint a statisztikai adatokat is a két csapatról elolvashatjátok az alábbi cikkben.

dinamo kiev   

sahtior

 Dinamo Kiev, a találkozó házigazdája második eséllyel indul, ami elég meglepő, tekintve hogy hazai pályán játszanak. A fehérorosz Khatshkevic által vezetett csapat 2 pontra állt a bajnokság megnyerésétől az előző szezonban, de a balszerencse úgy hozta, hogy a kievi csapat csak ezüstérmes lett. A játékosoknak morális kötelességük megnyerni a bajnokságot, már csak a szurkolók által mutatott odaadás miatt is. Dinamo Kiev kemény csapatnak számít az ukrán fociban, de szüksége van néhány változtatásra, hogy Fonseca Sahtior-jával és más európai csapatokkal fel tudja venni a harcot. Az új szezon két lejátszott fordulójában, Khatshkevic gárdájanak sikerült 2 győzelmet jegyeznie a Lviv és Vorskla csapatai ellen, így moráljuk egész jó a derbi előtt.

 Sahtior, Mircea Lucescu volt csapata, illetve Ukrajna bajnoka favorit a fogadóirodák szerint. A portugál Fonseca által vezetett csapat kerete nem változott a tavalyhoz képest, ami jó dolog a csapat egységességére nézve. Sahtior-nak az előző idényben sikerült meghóditania a bajnoki címet, és kész áll ugyanezt megtenni az idén is. Fonseca braziljai készen állnak elhozni Donetsk-be a trófeát, főleg, hogy nagyban ismerik az ellenfél játékát. Sahtior kiválóan indította a szezont, határozott győzelmet aratott mindkét meccsen a Desna és Arsenal Kiev ellen, 5 gólt szereztek és 0-t kaptak. Érdekes a portugál edző által kialakított szilárd kapcsolat a portugálok és az ukránok között.

FOGADJ MOST        OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 Unibet         Unibet

Nagy valószínűséggel egy hasonló mérkőzést láthatunk mint pár héttel ezelőtt a Szuperkupa döntőjében, melyet a Dinamo Kiev nyert meg, valamelyest jogtalanul, a mutatott játékot tekintve. Ez alkalommal is évezi majd a szurkolók támogatását egy Sahtior előtt kinek a büszkeségét a földbe tiporták. Fonseca csapatának minden esélye mevan, hogy megnyerje ezt a derbit, és reméljük látványos körülmények között fogja megtenni, legalább 3 találatra számítunk.

Tippek Dinamo Kiev – Sahtior Donetsk

 2 (egyenlő esetén visszakapjuk a befektetett összeget) – Szorzó 1.50

 Több mint 2,5 gól – Szorzó 1.90