Foci Tippek CS U Craiova - CFR Cluj - 2020. augusztus 3. 19:30

Foci Tippek CS U Craiova – CFR Cluj – 2020. augusztus 3. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek CS U Craiova - CFR Cluj - 2020. augusztus 3. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a CFR Cluj csapatának kedvez (12:8).
Ebből a csapatok ötször játszottak a CS U Craiova stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a CS U Craiova csapatának kedvez (4:3).

Az elmúlt fél évben a CS U Craiova háromszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a CFR Cluj kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a CS U Craiova sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Román Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a CS U Craiova 4 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a CFR Cluj pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent. Tehát a CS U Craiova jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a CS U Craiova olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Steaua Bukarest, az Astra Giurgiu vagy a Gaz Metan Medias. A CFR Cluj pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Steaua Bukarest, a Botosani vagy a CS U Craiova. A CS U Craiova erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 1,5 – SZORZÓ 1.41

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig