Foci Tippek: CRYSTAL PALACE – LIVERPOOL. Látványos meccs ígérkezik a Selhurst Park-ban.

Crystal Palace – Liverpool. Látványos meccs ígérkezik a Selhurst Park-ban.

Az angol első osztály második fordulója a mai napon zárul, egy olyan mérkőzéssel, melyet minden szurkoló izgalommal várt még a Premier League előző idény vége óta. Ez a találkozó nem más mint a Crystal Palace- Liverpool mérkőzés, mely 21:00 órától kezdődik a Selhurst Park-ban. Mindkét csapar jól indította az új idényt, ennek köszönhetően pedig egy szép játékra számíthatunk részükról, és nagy esély van egy Salah&Townsend látványosságra.

crystal   liverpool

  Crystal Palace, a találkozó házigazdája, második eséllyen indul a mai találkozón a fogadóirodák szerint, mivel kerete jóval gynegébb mint az ellenfélé, de a dolgok másképp is alakulhatnak, ha a játékosok motivációja legalább akkora lesz mint a mai Selhurst Park-i derbi. Az angol Hodgson által vezetett csapatnak sikerült az elmúlt idény végén minden, a bajnokság során adodó, problémát orvosolnia, így egy sorozat pozitív eredmény után a 14. helyen végzett. A Crystal Palace bebizonyította, hogy van ereje összeszedni magát, és ez alkalommal készen áll mellőzni a múlt idényi izgalmakat, illetve meg van győződve afelől, hogy a megfelelő hozzáállás minden játék alkalmával legalább egy pontot hozhat a csapatnak. Az első fordulóban 0-2-re győzte a Fulham csapatát, így a Liverpool előtti derbin a Hodgson játékosainak nincs gondjuk a moráljukkal.

 Liverpool, a mai vendégcsapat, a Selhurst Park-ba száll ki, hogy egy újabb pozitív eredményt jegyezzen. Az előző idény nem sikerült a legjobban, ha Klopp játékosai által elért teljesítményt nézzük, de készen állnak, hogy az idén változtassanak ezen. A német edző bízik benne, hogy csapata még fejlődött, érettebb lett, tapasztalatot szerzett a fontos meccsek során és képes lesz helyt állni a nehéz pillanatokban. Az idény első mérkőzésén, saját pályán, a teltházas Anfield-en 4-0-ás győzelmet arattak Klopp játékosai a szurkolóik nagy örömére. Játékuk minden szempontból kiváló volt. A nyári szerzemények között felsorolhatjuk Alisson kapust, aki a Roma-tól érkezett, Fabinho a Monaco-tól, Keita az RB Leipzig-től és nem utolsó sorban, Shaqiri aki szeretné újra lendíteni karierrjét a német edző kezei alatt.


A két csapattól már megszokhattuk az elmúlt idények során, hogy meccseiken sok gól születik, Mivel az idény elején vagyunk, bármi lehetséges. A védekezés kiszámíthatatlan, de Liverpool ebből a szempontból elég szilárdnak tűnik.Én egy nyitott játékra számítok, sok helyzettel és gólokkal egyaránt. Hodgson csapata kiválóan játszott az első fordulóban, bizonyára keresztbe tesznek majd Klopp játékosainak.

Tippek Crystal Palace – Liverpool

   Több mint 2.5 gól – Szorzó 1.52 a CampoBet -en

   Több mint 3,5 gól – Szorzó 2.38 a CampoBet -en