Foci Tippek: CIPRUS – SZLOVÉNIA – UEFA Nemzetek Ligája – 2018.09.09.

Tippek – Ciprus – Szlovénia – UEFA Nemzetek Ligája – 2018.09.09.

Úgy Ciprus, mint Szlovénia válogatottja nyalja sebeit és próbálja helyrehozni a dolgokat az UEFA Nemzetek Ligája első fordulójában elszenvedett vereségek miatt. A két válogatott vasárnap este csap össze Nikósziában, egy mindent vagy semmi mérkőzésen!

    

 Ciprus – Szlovénia

A ciprusiak nagyon gyenge formában vannak a meccs előtt, az első fordulóban 0-2-re kikaptak Norvégia válogatottjától. Összességében katasztrófális teljesítményeket jegyeztek az idén, mint például a Jordánia ellen elszenvedett 0-3.

Ciprus az idén egy győzelmet sem jegyzett, legjobb eredménye egy döntetlen (0-0) saját pályán Montenegróval. 5 vereséget szenvedett 6 meccs alatt, 5 gólt kapott az utolsó két találkozó során, és egy gólt sem szerzett az utolsó 3 meccsen.
Szlovénia a Nemzetek Ligája tornát egy vereséggel indította, saját pályán kapott ki 1-2-re Bulgáriától, és a vasárnapi ellenfelükhöz hasonlóan, ők is gyenge formában vannak, annak ellenére, hogy hogy a nyár elején 2-0-ra verték a montenegróiakat.
A vendégcsapat idén kikapott Fehéroroszországtól és Ausztriától, anélkül hogy gól rúgtak volna, összesen viszont 5-öt kaptak a két meccs során. Az utolsó 6 mérkőzésük során pedig egyetlen győzelmet jegyeztek.

A két csapat utolsó találkozásakor Szlovénia nyert 1-0-ra, és az utolsó 5 egymás elleni meccsen ebben ez évszázadban, Ciprus egy alkalommal sem győzőtt..

Szorzók Ciprus – Szlovénia

Tippek Ciprus – Szlovénia

Mindkét csapat gynege formában van, kíváncsi vagyok mikor fog Ciprus újra egy jó eredményt jegyezni, amire már másfél éve vár.Úgy gondolom, Szlovénia nem fog kelleni rendkívüli meccset produkáljon, ahhoz hogy gőzzőn, viszont elővigyázatosnak kell majd lennie.

Ha pénzt szeretnétek feltenni erre a meccsre, a vendég csapatra kellene tegyetek, viszont a mérkőzés nagyon unalmas lehet, kevés gólhelyzettel. Nem hinném, hogy túl nagy meglepetés lenne, ha a szlovénok hazavinnnék a három pontot ez a kiszállás után.

Tipp Ciprus – Szlovénia
   Tipp: Szlovénia győz @ Szorzó 1.80  a CampoBet  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App