Foci Tippek: CHELSEA – HUDDERSFIELD, Premier League 35. forduló, 20:45 órától a “Stamford Bridge” ad

Chelsea – Huddersfield. A “Kékek” határozottan favoritok


Szerda este 20:45 órától a “Stamford Bridge” ad otthont a Chelsea – Huddersfield mérkőzésnek, a premier League 35. forduló párbajának

  
Chelsea-nek lehet ha nélkülőznie kell Alvaro Morata játékát, a spanyol játékos még nem épült fel teljesen, de úgy tűnik Olivier Giroud egész jól helyettesítette, ő szerezte a Liverpool elleni derbin az egyetlen gólt. A múlt héten játszott mérkőzésen a francia csatár góljának köszönhetően csapata zsinórban az ötödik győzelmét jegyezte, ezáltal esélyt adva a Chelsea-nek a top négybe való bekerüléshez. Jelenleg Anglia bajnoka az 5. helyen áll 69 ponttal, két pontra lemaradva a Tottemham-tól, viszont egy újabb győzelem során utolérné a Liverpool-t, aki jelenleg a harmadik helyen áll 72 ponttal, és egy meccsel többet is játszott.

Chelsea: Courtois – Azpilicueta; Cahill; Riduger – Alonso; Moses; Fabregas; Kante – Hazard; Willian – Giroud

Huddersfield sorsa nagyban múlik a meccs végeredményén, mivel az idény vége a legnehezebb, és több csapattal harcol a kiesés ellen. Az előző fordulóban a Manchester City ellen játszott ahol sikerült elcsípnie egy pontot a 0-0 után, de még így is a 16. helyen marad 36 ponttal, 3 pontra lemaradva a Swansea-tól, aki első a közvetlen kiesők listájén, és a Chelsea után következik az Arsenal elleni találkozó. A kiszállások egyáltalán nem voltak kedvükre valók, az egyetlen idegenbeli győzelmüket 2018-ban a West Brom ellen szerezték, aki az utolsó előtti helyen áll, ez pedig még februárban történt.

Huddersfield: Lossl – Zanka; Schindler; Kongolo – Smith; Hadergjonaj; Hogg; Mooy; Malone – Mounie; Pritchard

Chelsea – Huddersfield tippek:
  1 félidő 1 végeredménySzorzó 1.53 – Fogadás Megtétele   

 Pontos végeredmény 3-0Szorzó 6.50 – Fogadás Megtétele    

 

A vendégcsapatnak kellemes emlékei vannak a londoni csapatok elleni, a Huddersfiel első sikerét a Crystal Palaca ellen jegyezte. Minden összevetve mégis gyengébben állnak, és a következő 7 londoni csapatok ellen játszott mérkőzéseket határozott módon elveszítették, gólarányuk 2-22 volt. A Chelsea kétségkívül job csapat, viszont a vendégek nagy valószínúséggel most is inkább védekezni fognak, de a meccs végéig remélhetőleg lesz három találat.

Tags: winmaster, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,  Chelsea, Huddersfield.

Powered by Live Score & Live Score App