Foci Tippek: CHATEAROUX – LORIENT, 20:45 órától. A gólok nem fognak hiányozni

Chateauroux – Lorient. A gólok nem fognak hiányozni

A francia másodosztály második fordulója a Chateauroux – Lorient találkozóval zárul, mely 20:45 órától kezdődik a Stade Gaston Petit-en. Nagyon feszült mérkőzésnek ígérkezik, mivel mindkét csapat szeretne győzni, főleg, hogy az új idényben még nem szereztek gólt.

Kielemeztük ezt a találkozót és találtunk egy nagyon jó tippet a UNIBET   fogadóiroda oldalán, amelyben nagyon megbízunk. Az alátámasztott tippemet, valamint a statisztikai adatokat is a két csapatról elolvashatjátok az alábbi cikkben.

   

 Chateauroux, a találkozó házigazdája második eséllyel indul ma este, annak ellenére, hogy otthon játszik. A Jean Luc Vasseur által vezetett csapat évről évre a ranglista közepén helyezkedett el, nem fenyegette a kiesés veszélye, de ugyanakkor távol állt az első osztályba való feljutástól. Az idén szeretnének ezen változtatni, elválik majd, hogy a játékosok megértették-e vagy sem az edző és a tulajdonos üzenetét, aki készen áll komoly összeget befektetni annak érdekében, hogy csapata az első osztályban szerepeljen. Az első fordulóban gyengén kezdett, 0-0-ra leikszelt a Clermont-al. Ez alkalommal látványos meccset ígérnek úgy a pályán, mint a lelátókban, a tökéletes este érdekében.

 Lorient, a vendégcsapat azzal a gondolattal száll ki a Stade Gaston Petit-re, hogy megszerezze az idény első győzelmét, főleg, hogy a fogadóirodák szerint ő a favorit a ma esti találkozón. Az előző idényben is közel álltak az első osztályba való feljutáshoz, de türelem és a tapintatosság hiánya bizonyos helyzetekben sorsdöntő volt, és komoly egyéni hibákat vétve veszítettek el meccseket, illetve értékes pontokat. Lorient az új szezont egy egynlővel kezdte saját pályán, ahol leikszelt a Le Havre csapatával, de a dolgok másképp is alakulhattak volna a Michael Landreau csapata számára, ha a bal szélső Wissa berúgja a 11 méterest. A játék egész jól alakult a Lorient számára, de itt-ott megmutatkoztak a védekezésbeli hibák, amiket az ellenfél kihasználhat, ha lesz rá lehetősége.

FOGADJ MOST        OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 Unibet         Unibet

A két csapat eddig elég egyformén mutatkozott, ami az első fordulókat illeti, de ez alkalommal minden bizonnyal ez máskepp fog alakulni ami a végeredményt illeti. Úgy gondolom mindkét csapat fog gólt szerezni, és nincs kizárva, hogy akár 4 találatot is láthatunk majd.

Tippek Chateauroux – Lorient

 Mindkét csapat gólt szerez -Szorzó 1.68 az Unibet -en

 Több mint 3,5 gól – Szorzó 3.50 az Unibet -en