Foci tippek: CF. VILLAREAL – ESPANYOL Barcelona, spanyol La Liga – 2019.02.03

Foci tippek – Villarreal – Espanyol – spanyol La Liga – 2019.02.03

ponturi pariuri villarreal espanyol

A Villareal és az Espanyol teljesen formán kívűl vannak. Akik a spanyol élvonal 22. fordulójában fognak találkozni. A mérkőzésre vasárnap kerül sor 12:00 órától az Estadio de la Ceramica-n.

1. TV csatornák és fogadóirodák amelyek közvetítik a Villarreal – Espanyol mérkőzést

Unibet.hu

2. Utolsó információk a Villarreal – Espanyol előtt

 2.1 Villareal

Október óta egyetlen bajnoki mérkőzést sem nyert. A tabella 19. helyén áll, 18 pontja van. A héten a csapatnál lépéseket tettek és Luis Garciat menesztették. Javi Calleja visszatér a kispadra, akit tavaly decemberben küldtek el. Lehet, hogy ez nem volt a legjobb döntés, hiszen Calleja sem vitt végbe nagy dolgokat a csapatnál.
Soriano és Morlanes továbbra is hiányoznak sérülés miatt. Ez alkalommal egy alapjátékos is hiányozni fog a védelem közepéből, Victor Ruiz, akit eltiltottak.

 2.2 Espanyol

Továbbra is gyengén teljesít így visszaesett a 15. helyre. A kiesőzónától most csupán 3 pont választja el. Ezen a héten kiesett a kupából a Betis ellen, hosszabbításban. Az elmúlt 3 hónapban 9 vereséget szenvedett a bajnokságban. Nagyon gyenge a teljesítménye, főként idegenben, ahol csak a Huesca nem tudott neki gólt rúgni.
Perez, Naldo és Duarte továbbra is sérültek, David Lopez azonban visszatért az edzésekre. Marc Roca fontos hiányzó lesz a középpályáról, őt eltiltották.

3. Villarreal – Espanyol lehetséges kezdők

Villarreal (4-2-3-1): Asenjo – Costa, Mori, Alvaro, Gaspar – Trigueros, Caceres – Cazorla, Fornals, Chukweze – Gerard.
Espanyol (4-3-3): Diego Lopez – Didac, Hermoso, David Lopez, Rosales – Darder, Alex Lopez, Granero – Garcia, Iglesias, Melendo.

4. Utolsó egymás elleni mérkőzések

Az Espanyol 3-1 arányban nyert az ősszel. A 2 együttes a kupa nyolcaddöntőjében is találkozott és a katalánok 5-3-as összesített eredménnyel nyertek. Az utóbbi 13 évben az Espanyol csak egyszer tudott nyerni az Estadio de la Ceramica-n.

5. Az utolsó Villarreal – Espanyol találkozó összefoglalója

6. Statisztikákon alapuló tippek Villarreal – Espanyol

Mindhárom egymás elleni mérkőzésük az idei szezonban gól/gól-al végződött és több mint 2.5 találattal. 2.22 a GG és több mint 2.5 rúgott gól szorzója. Fogadj most!
Az Espanyol elveszítette az utolsó 10 bajnokiából 9-et. 1.83 az 1 szorzója. Fogadj most!
A Villareal az elmúlt 7 bajnokiján gólt szerzett hazai pályán. 1.17 a szorzója a Villareal több mint 0.5 gólnak. Fogadj most!

7. Szorzók Villarreal – Espanyol

A GG szorzója 1.75, amit muszáj figyelembe venni, hiszen mindkét csapatnak szüksége van a pontokra. Egy ilyen kiegyenlített párharchoz képest azt hiszem, hogy az Espanyol győzelmének túl magas a szorzója, 4.35.

8. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Villarreal – Espanyol mérkőzésre

8.1 Tipp Villarreal – Espanyol – érvek
A Villarealnak muszáj kikerülnie a kiesőzónából, ezért nem lehet más célja, mint a győzelem. A 2019-es 3 mérkőzésén nem játszott túl jól, ezért a „sárga tengeralattjáró” szenvedett. Ebből kiindúlva a hazai együttes biztposan határozott lesz és megpróbál győzni. A tét elég nagy és legalább az első félidőben egyik fél sem fog kockáztatni. Így azt hiszem, hogy az első gól későn fog jönni és az első 20 perc után 0-0 lesz az eredmény.
8.2 Villarreal – Espanyol – fő tipp
Villarreal győz  @ 1.83. Fogadj ITT!

8.3 Barcelona – Valenica – másodlagos tipp
X2 @ 2.02. Fogadj ITT!

9. Bónuszok és kedvezmények Villarreal – Espanyol

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!