Foci Tippek: CELTIC Glasgow – AEK Athén, UEFA Bajnokok Ligája, 20:45 órától. A skóciaiak favoritok.

Celtic Glasgow – AEK Athén. A skóciaiak favoritok.

Az UEFA Bajnokok Ligája selejtezők 3. köre ma is folytatódik, és nagyon érdekes meccseket ígér. Az egyik ilyen találkozó a Celtic-AEK Athena párbaj, melynek a Celtik Park stadion ad otthont 20:45 órától. A párbaj nagyon hevesnek ígérkezik tekintve a két csapatot, annak ellenére, hogy a fogadóirodák egy egyértelmű favoritot neveznek meg.

            celtic

 A Celtic Glasgow, a mai találkozó házigazdája favorit a fogadóirodák szerint, ez a sokkal értékesebb és tapasztaltabb keretének köszönhető. A skóciai csapat készen áll a BL csoportjaiba kerülni, ahogyan ezt a tavaly is tette. A csapat játéka az 1. körben az Alashkert ellen nem volt elég megygőző, annak ellenére, hogy összesítettben 6-0-ra nyertek. A norvég Rosenborg ellen már egész jól játszodtak, főleg a támadásban. Brendan Rodgers csapata készeé áll ma este is győzedelmeskedni. Elelnfelének teljesen más a játékstílusa, de a skóciaiak ha ugyanúgy játszanak mint eddig, nem fogja meglepetés érni őket.

 AEK Athén,a ma esti vendégcsapat Skóciába száll ki, és nagy elvárásai vannak a mai odavágótól. A spanyol Jimenez gárdájának sikerült tavaly a 2. helyen végeznie, így a BL selejtezők 3. körében indulhatott. A görögök az idén is készen állnak nagy dolgok megvalósítására, amennyiben a játékuk megengedi. AEK még nem kezdte el a jelenlegi idényt, ami elég nagy gond lehet, ha azt nézzük, ellenfelük hány percet játszott vele ellentétben. A görögök csak pár barátságos mérkőzést játszodtak , legfontosabb ellenfelük a Galatasaray volt, akit 2-0-ra legyőztek.

A skót csapat mellett szól a hazai pálya is, de mindezek mellett főleg az, hogy eddig sok hivatalos percet játszodtak úgy a bajnokságban, mint a BL-ben, így a Celticnek van minden esélye megnyerni ezt az oda-visszavágót. Úgy gondolom, a zöldek megnyerik a párbajt és legalább 2 gólt fognak rúgni a görögöknek.

Tippek Celtic – AEK Athén

  1 (Celtic megnyeri a meccset) – szorzó 1.65 az Campo Bet -en

  A házigazdák minimum 2 gólt szereznek – szorzó 2.10 az Campo Bet -en