Foci Tippek: CELTA VIGO – EIBAR, Spanyol La Liga – 2018.10.27

Foci tippek Celta Vigo – Eibar – Spanyol La Liga – 2018.10.27

Vajon folytatni tudja az Eibar a jó szereplést a Celta Vigo otthonában is? 1.50-es szorzóért lásd alább a tippemet. A mérkőzést szombat este játszák, 18:30 kezdettel.

Image result for Celta Vigo – Eibar  Image result for Celta Vigo – Eibar

 Celta Vigo 
Az idény első felében rosszul teljesítenek, így a mezőny hátsó felében találjuk őket. Mi több, a jelenlegi formájuk sem biztató, hiszen az előző 6 fordulóban győzelem nélküliek. Két alkalommal vereséget is szenvedtek, az Alaves-től, illetve a Sevilla-tól. Ezen két mérkőzésen gyenge formát mutatott a támadó sor. Mindezek ellenére egy kemény ellenfélnek ígérkezik, főleg hazai pályán, ahol nem sok csapat tudta legyőzni az elmúlt egy évben. A védekezés terén is gyengén teljesítenek, az egyik leggyengébb a hátvédsoruk a ligában.
Maxi Gomez sérülés miatt távol marad, míg Mathias Jensen játéka kérdéses.

 Eibar
Gyengén kezdték a szezont, de úgy tűnik, hogy az előző fordulókban magukra találtak. Ők is a mezőny második felében foglalnak jelenleg helyet. Az elmúlt 3 fordulóban nem veszítettek, összesen 7 pontot gyűjtve. Legutóbbi idegenbeli mérkőzésüket megnyerték a Gironával szemben. Ez a győzelem az egyetlen az idei szezonban melyet nem hazai pályán értek el. Akárcsak ellenfelüknek, nekik is a védelem a gyenge pontjuk. A kezdő tizenegy is problémás, hiányozni fog Pedro Leon, Paulo Oliveira, Escalante, Dmitrovic és Calavera.

Szorzók Celta Vigo – Eibar

Tipp Celta Vigo – Eibar
Úgy gondolom, hogy a nyeremény garantált ennél a szorzónál, nem látom ahogy a Celta kikapna hazai pályán. Egyedül az Alavesnek sikerült idén legyőznie a Balaidos-t, de akkor a vigoi csapat mellet nem állt ott a szerencse.
Az Eibarnal jelentős hianyzók vannak, nem hiszem, hogy egy pontnál többet kihozhatnak a mérkőzésből egy olyan csapattal szemben, amely jóval erősebb közép pályán mint ők. Érdekes statisztika, hogy a Celta az elmúlt 4 találkozójukból mind a 4-et megnyerte.

   Tipp: 1X & 4.5 gól alatt, szorzó 1.40, fogadj most!  a CampoBET  -nél.

Regisztrálj és fogadi itt!

Powered by Live Score & Live Score App