Foci Tippek: CELTA Vigo – ATHLETIC Bilbao, Spanyol La Liga – 2019.01.07

Foci tippek – Celta Vigo – Athletic Bilbao – spanyol La Liga – 2019.01.07

Hétfőn este 21:00 órai kezdettel a 18. forduló záró mérkőzéseként a Celta Vigo az Athletic Bilbao együttesét fogadja az Estadio de Balaidos-on, ahol látványos mérkőzésre számítok.

Image result for Celta Vigo – Athletic Bilbao  Image result for Celta Vigo fc

 Celta Vigo
A fogadóirodák szerint a Celta az esélyesebb, igaz, hogy a hazai pálya előnye az övé és a szurkolói biztosan fontos szerepet fognak játszani. Az idei bajnokságban gyengén szerepel, csak a 13. helyen áll, 5 pontra a kieső helyektől és ugyanennyire az Európa Ligát érő helyezéstől. Miguel Cardoso együttese az eddigi 17 forduló során 21 pontot gyűjtött, 5 gyozelem, 2 döntetlen és 6 vereség a mérlege, 28 gólt szerzett és kettővel kevesebbet kapott. Az előző fordulóban a Barcelona verte meg 2-0 arányban, ami véget vetett 3 mérkőzés óta tartó veretlenségén, amely meccseken legyőzte a Huesca-t és a Villareal-t, valamint döntetlent játszott a Leganes csapatával.
A hazaiak legfontosabb gólszerzője, Iago Aspas, hiányozni fog sérülés miatt.
Valószínű kezdő 11: Blanco – Junca, Costas, Araujo, Mallo – Lobotka, Yokuslu, Beltran – Boufal, Gomez, Mendez.

 Athletic Bilbao
A fogadóirodák alapján az esélytelenebb együttes, ami normálisi is, hiszen értékben hasonló ellenfeléhez, de idegenben kell majd helyt állnia. A baszkok kellemetlen helyzetben vannak, a bajnokság 18. helyén állnak, ami már a Segunda Division-ba vezet, ahova még soha nem estek vissza. Az eddigi 17 fordulóban 2 győzelem, 10 döntetlen és 5 vereség Gaizka Garitano csapatának a mérlege, 16 gólt szerzett ezeken a találkozókon és nyolccal többet kapott. A Bilbao 4 mérkőzés óta veretlen, legyőzte a Huesca-t és a Girona-t, valamint döntetlent játszott a Deportivo Alaves és a Real Valladolid ellen.
Valószínű kezdő 11: Herrerin – Yuri, Martinez, Nunez, Capa – Etxebarria, Garcia – Cordoba, Muniain, Susaeta – Williams.

Szorzók Celta Vigo – Athletic Bilbao

Tipp Celta Vigo – Athletic Bilbao
Utolsó 5 direkt összecsapásukból 4 alkalommal mindkét kapuban gól esett, és azt hiszem, hogy ez most is így fog történni. A hazaiak közelíthetnek az európai helyekhez, míg a vendégek kiléphetnek a kieső zónából, így ellentámadásokra számítok, amelyek során mindkét együttes betalál majd. Számomra ez a nap fogadása, nagyon jó a szorzója, ugyanakkor az esély is, hogy bejöjjön, ezért bizalommal ajánlom.

 Tipp: mindkét fél gólt szerezszorzó 1.86 az Unibet  -en @ Tedd meg a tippem ITT!

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!