Foci Tippek: BURNLEY – CHELSEA, Premier League, ma este 20:45 órától

BURNLEY REMÉNYKEDIK AZ EURÓPA LIGA CSOPORTJAIBA VALÓ BEJUTÁSBAN

Ma este 20:45 órától láthatjuk a Burnley és Chelsea közti mérkőzést, melynek a “Turf Moor” ad otthont, ahol arra számítunk, hogy a házigazádk szép meglepetést okoznak.

Burnley, annak ellenére, hogy házigazda és mellette szól a hazai pálya előnye, nem favorit a fogadóirodák szerint, ami nem lep meg senkit, mivel erősebb és tapasztaltabb ellenféllel lesz dolga. A ma esti házigazdák nagyon jól szerepeltek ebben az idényben , jelenleg a hetedik helyen állnak, és nagy eséllyel szerepelni fognak a következő Európa Ligában. Sean Dyche gárdája az eddigi 33 forduló során 52 pontot gyűjtőtt, 14 alkalommal győzőtt, 10 alkalommal leikszelt, és 9 vereséget szenvedett. Összesen 33 gólt szerzett, és néggyel kevesebbet kapott. Burnley fantasztikus formában van, zsinórban 5 győzelmet aratott, rendre verte az Everton, West Ham, West Brom, Watford és Leicester csapatait.

•LEHETSÉGES ÖSSZEÁLLÍTÁS: Pope – Ward, Long, Tarkowski, Lowton – Lennon, Cork, Westwood, Gudmundsson – Barnes, Wood

Chelsea a másik oldalon enyhén favorit ma este a fogadóirodák szerint, ami természetes is, mivel kerete értékesebb, és nagyobb eséllyel nyer mint ellenfele, még annak ellenére is, hogy idegenben játszik. A “Kékek” nem dicsekedhetnek egy remek idénnyel, jelenleg az ötödik helyen állnak, 8 pontra a BL zónától. Az eddigi 33 forduló során 18 győzelmet, 6 döntetlent és 9 vereséget jegyeztek, összesen 57 gólt rúgtak, 33-at kaptak. A Chelsea-ről nem mondhatjuk el, hogy remek formában vannak, tekintve, hogy az utólsó 3 mérkőzésen csak egyszer nyertek, a Southampton ellen 2-3, 2-0-ról sikerült összeszedniük magukat.

• LEHETSÉGES ÖSSZEÁLLÍTÁS: Courtois – Rudiger, Christensen, Azpilicueta – Emerson, Fabregas, Bakayoko, Moses – Pedro, Barkley – Giroud

Tehát, a jelenlegi formájuk alapján ítélve, arra számítunk, hogy a Burnley ma este szép meccset alakítson, és legalább egyszer kapuba találjon, tekintve, hogy ellenfele nem remekel mostanában a védekezésben, az utolsó 9 hivatalos meccsen minden alkalommal legalább egy gólt kaptak.

Burnley – Chelsea tipp: a házigazdák gólt szerznekszorzó 1.57 az UNIBET-en
Burnley – Chelsea nagy szorzós tipp: 1-1 pontos eredményszorzó 6.65 az UNIBET-en

Powered by Live Score & Live Score App