Foci Tippek: BURNLEY – CHELSEA, Angol Premier League – 2018.10.28

Foci tippek Burnley – Chelsea – angol Premier League – 2018.10.28

A vasárnapi Burnley – Chelsea párharc tökéletes választásnak tűnik egy gólkülönbséges fogadásra, a szorzó 1.50 amelyyel a profit garantált. A kezdőrúgás időpontja 14:30, lentebb olvashatjátok az elemzésemet.

Image result for Burnley – Chelsea  Burnley Chelsea

 Burnley
A tabella második felén találjuk, bár a tavlyi jó eredményük alapján talán ennél többet vártunk a csapattól. A jelenlegi formája sem mondható kimondottan jónak, hiszen az elmúlt 4 mérkőzéséből mindössze egyet sikerült megnyernie. Az előző fordulóban a Manchaster City alázta meg, 0 – 5 volt a végeredmény. A Premier League-ben hazai mérkőzésein is gyengén játszik, ediig egyetlen győzelemmel. A védelem a leggyengébb pontja a csapatnak.
Lesz néhány jelentős hiányzó is: Lennon, Pope, Gibson és Ward.

 Chelsea
Két pontra van az első helyezettől a bajnokságban, idei teljesítménye kiváló.
Az Európa Liga csoportjában is jól szerepel, 3 forduló után maximális pontszámmal áll. A hét közepén a Bate Borisovot győzte le 3 – 1 arányban. Hivatalos adatok szerint 13 mérkőzés óta veretlen, jelen formája mindenképp favorittá teszi a mai mérkőzésen.
Ampadu sérült, míg Hazard állapota nem 100%-os, meglátjuk mennyit fog játszani.

Szorzók Burnley – Chelsea

Tipp Burnley – Chelsea
Azt hiszem, hogy legalább két találatot fogunk látni, hisz két olyan csapat fog játszani melyeknek a támadás az erőssége. A Chelsea a bajnokságban átlagosan kettőnél több gólt szerzett idén. A Burnley meccsenkénti átlaga is egy gól feletti, de a védelme kiábrándító
Az idén a Burnley által otthon játszott mérkőzések mindenike bele esik az alábbi tippembe.
A vendég formáció a hét közepén néhány alapjátékosát is munkára fogta, ezért valószínű, hogy fizikai állapotuk nem lesz tökéletes. Ebből kiindulva nehezen hiszem, hogy a rúgott gólok száma elérje az 5-öt, főleg úgy, hogy Hazard sem 100%-os.
 Tipp: 2 – 4 rúgott gól, szorzó 1.50 az UNIBET   -en. Fogadj most!

Regisztrálj és fogadi itt!