Foci Tippek BSC Young Boys - St. Gallen - 2020. augusztus 3. 20:30

Foci Tippek BSC Young Boys – St. Gallen – 2020. augusztus 3. 20:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek BSC Young Boys - St. Gallen - 2020. augusztus 3. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenegyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a BSC Young Boys csapatának kedvez (33:20).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a BSC Young Boys stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a BSC Young Boys csapatának kedvez (19:7).

Az elmúlt fél évben a BSC Young Boys nyolcszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a St. Gallen háromszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a BSC Young Boys sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Svájci Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a BSC Young Boys 7 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a St. Gallen pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a BSC Young Boys jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a BSC Young Boys olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Zürich, a Luzern vagy a Sion. A St. Gallen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Zürich, a Sion vagy a Neuchatel Xamax FC. A BSC Young Boys erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Foci Tippek

Young Boys – SZORZÓ 1.80

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

Szeretnél exkluziv tippeket minden nap emailen?

Mi ingyen adjuk! Egyetlen dolog amit csinálnod kell,hogy regisztrálj
az alábbi irodák közül egyikhez és külddj egy képernyőfotót, amelyen látszik
a felhasználó neved és a befizetett összeg (min befizetés 6 000 HUF).
Küldd el a képernyőfotót az [email protected] email
cimre és max 24 órán belül ingynesen fogod kapni a tippeket naponta.
Figyelem: fontos, hogy egy olyan irodát válassz ahol még nincs számlád,
katt bármelyik fotóra és regisztrálj onnan, másképp nem kapod meg az exkluziv tippeket.
70-%-os nyerési arányt biztositunk ingyenes exkluziv tippeinkkel.