Foci Tippek : BRONDBY – ALBORG, május 21.-én 18:00 órától a “Brondby Stadion”

Brondby – Aalborg: A házigazdák bajnoki sorsa a végeredményeken múlik


Hétfőn, május 21.-én 18:00 órától a “Brondby Stadion” ad otthont a Brondby és Aalborg közti mérkőzésne, a Superliga playoff 10. és egyben utolsó fordulójának.

   

Brondby favorit ma este, ahogyan más sokszor volt ebben az idényben, de a kevés alkalmak egyike amikor második helyről kezdi a találkozót 80 ponttal, és ahhoz, hogy bajnok legyen muszáj nyernie, illetve a Midtjylland-nak veszítenie kell. Minden a terv szerint történt a playoff végéig, pontosabban a Superliga ezen szakasz visszavágójáig, amikortól már nem sikerült győznie. Az utolsó három találkozón két alkalommal leikszelt, és egyszer pedig kikapott, az első helyen álló csapattól.

Aalborg-nak már nincs miért harcolnia, de az utóbbi fordulókban sikerült az előtte álló csapatoknak keresztbe tennie, miután 1-0-re verte a Copenhaga-t, illetve 1-1-re leikszelt a Nordsjaelland-al. Az 5. helyen áll 44 ponttal, távol az európai kupáktól. A csapat szereplése az előző két fordulóban jó volt, de összességében a Brondby előtt keserű szájízzel maradnak, mivel az odavágón 0-3-ra kikaptak.

FOGADJ MOST    
SportingBet

A Brondby muszáj nyerjen, hogy reménykedhessen egy csodában a Midtjylland-Horsens meccsen, de az eredméyntől függetlenül is muszáj fényűző módón zárnia az idényt, főleg, hogy a szurkolók végig mellettük álltak és támogatták őket. Mindent összevetve, úgy gondolom, hogy az idény során mutatott szint egy ritka helyzet elé állítja őket, de a meccs végéig remélhetőleg 2 gólos különbséggel nyernek.

Brondby – Aalborg tippek

 1 félidő / 1 végeredméyn Szorzó 1.67  

 pontos eredmény 3-0 Szorzó 7.50  

 

Tags: SportingBet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Brondby, Aalborg

Powered by Live Score & Live Score App