Foci Tippek Brighton & Hove Albion - Manchester United - 2020. június 30. 21:15

Foci Tippek Brighton & Hove Albion – Manchester United – 2020. június 30. 21:15. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Brighton & Hove Albion - Manchester United - 2020. június 30. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (10:6).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Brighton & Hove Albion stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Brighton & Hove Albion csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Brighton & Hove Albion egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. A statisztika alapján a Brighton & Hove Albion sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brighton & Hove Albion 1 győzelmet, 3 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Brighton & Hove Albion jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Arsenal. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Sheffield Wednesday. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Liverpool. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Manchester United – SZORZÓ 1.70

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig