Foci Tippek Brescia - Sampdoria - 2020. augusztus 1. 18:00

Foci Tippek Brescia – Sampdoria – 2020. augusztus 1. 18:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Brescia - Sampdoria - 2020. augusztus 1. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Sampdoria csapatának kedvez (5:1).
Az elmúlt fél évben a Brescia kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Sampdoria háromszor nyert idegenben és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Brescia sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brescia 2 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Sampdoria pedig idegenben négyszer nyert és négyszer kapott ki. Ez alapján a Sampdoria szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Brescia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Hellas Verona vagy a SPAL. A Sampdoria pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Torino, az Udinese. A Sampdoria erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Brescia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Parma, a Napoli vagy az AS Roma. A Sampdoria gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Atalanta, az Inter vagy az AS Roma. A Sampdoria csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Sampdoria – SZORZÓ 1.48

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig