Foci Tippek: BOURGES Foot – OLYMPIQUE Lyon – Francia Kupa – 2019.01.05

Foci tippek – Bourges Foot – Lyon – Francia Kupa – 2019.01.05

A Francia Kupa legjobb 32-be jutásáért a Lyon Bourgesbe látogat, hogy a hely együttesek egyikével mérkőzzön meg, a Bourges Foot-al, amely csapat az 5. ligában játszik. A Jacques-Rimbault stadionban 20:55 órakor kezdik a meccset. Lásd alább, hogy milyen tippet választottam.

Image result for Bourges Foot fc   

Image result for Bourges Foot fc Bourges Foot
A francia 5. ligában játszik, ahol vezetia régiója bajnokságát 30 ponttal, amit 12 mérkőzésen gyűjtött össze. Az idei szezonaban 10 győzelme és 2 veresége van, a gólaránya pedig 33 rúgott és 10 kapott. A legjobb 64 közé jutásért a Charitoise csapatát verte meg, 11-es rúgásokkal, miután a rendes játékidő vége 1-1 volt.
A Sedan volt hátvédje, Laurent Di Bernardo a csapat edzője.

 Lyon
A Ligue 1 harmadik helyén áll, 32 pontja van, 9 győzelem, 5 döntetlen és 4 vereség a mérlege. A második legjobb támadás az övé a bajnokságban, 30 gólt szerzett, csak a PSG jobb nála a maga 50 góljával. Az előző fordulóban az Amiens együttesét búcsőztatt 3-2 eredmény mellett, amikor is idegenben játszott és a 26. perctől emberelőnyben volt.
Dembele, Bertrand Traore és Terrier szerezték a Lyon góljait, míg Denayer öngólja és Timite találata csökkentette a különbséget a 60. perc előtt.

Szorzók Bourges Foot – Lyon

Tipp Bourges Foot – Lyon
10000 néző előtt arra számítok, hogy mindkét csapat támadni fog és legalább 4 gólt láthatunk majd, egy amatőr és egy BL kieséses szakaszban játszó csapat között. A Lyon előző kupameccse 5 góllal zárult, jó eséllyel most a hazai csapat is szerezhet egy gólt, hiszen a Lyon emberelőnyben 2 gólt is kapott az Amienstől. Várhatóan a Lyon 3 középpályással fog játszani, hiszen összesen 4 ilyen játékos van a keretben erre a mérkőzésre, mindhárom támadó játékos aki gólt szerzett az Amiens ellen szintén pályára lép majd Fekir és Pintor csatárok mellett, így garantált a látványos játék erre a meccsre.

Tipp: több mint 3.5 rúgott gólszorzó 1.44 az Unibet -en @  Fogadj most!

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!

Powered by Live Score & Live Score App