Foci Tippek: BORUSSIA Dortmund – UNION Berlin, Német Kupa – 2018.10.31

Foci tippek – Dortmund – Union Berlin – Német Kupa – 2018.10.31

A Dortmund és az Union Berlin találkoznak, a német első- és másodosztály két legjobb formájában levő együttesek. Azt hiszem, hogy az egyik csapatnak fontosabb ez a sorozat és erre is alapoztam a tippemet.

Image result for Dortmund – Union Berlin   Image result for Dortmund – Union Berlin

 Dortmund
Veretlen az idei szezonban és az utóbbi 7 meccséből csupán egyszer hibáztak. Csupán a Hannover ellen nem talált be és 13 mérkőzésből 6 alkalommal nem kapott gólt. A Kupa idéni kiírásában legyőzte a Greuther Furth csapatát, az előző idényben a 3-ik fordulóig jutott, ahol a Bayern München volt az ellenfele.

 Union Berlin
Idén 12 meccsből még egyszer sem kapott ki, 5-öt meg is tudott nyerni. Az előző 3 mérkőzésén csak egy gólt szerzett, de 2 alkalommal nem tudták bevenni hálóját. Az előző körben a Carl Jena-t búcsúztatta, a tavalyi idényben a második körig jutott.

Szorzók Dortmund – Union Berlin

Tipp Dortmund – Union Berlin
Elég nagy a különbség a német első és második liga között, tehát nyílvánvaló, hogy a Dortmund az esélyesebb és e mellé társul még a hazai pálya előnye is. Reus és csapata kiváló formában játszanak, 7 hazai mérkőzéséből 6-ot sikeresen megnyert, mindeniken legalább 3 gólt szerezve. Az egyetlen hibája a Hertha Berlin ellen történt, a Berlin a hosszabbításban tudott egyenlíteni.
Az Union Berlin inkább a feljutásra koncentrál, a hétvégén pedig nehéz kiszállásra kell menniük, a Jahn Regensburg otthonába látogatnak amely csapat 6 mérkőzés óta veretlen. Ebből arra következtetek, hogy a berlini gárda alapjátékosaiból sokakat pihentetni fog. A fővárosi csapat a tavalyi kupakiírásban is hasonlóan nehéz ellenféllel találkozott, a Bayer Leverkusen 4 – 1 arányban hagyta helyben. Azt hiszem az idei mérkőzésen is hasonló eredményre számíthatunk.

  Tipp: 1 (Dortmund) és több mint 2.5 rúgott gól, @ szorzó 1.50 a CampoBET   -nél. Fogadj itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App