Foci Tippek: BORUSSIA Dortmund – EINTRACHT Frankfurt, Bundesliga – 2018.09.14

Tippek – Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt – Bundesliga – 2018.09.14

Péntek este 20:30 órától a Borussia Dortmund fogadja “Westfalenstadion”-ban az Eintracht Frankfurt látogatását, a német bajnokság keretén belül, arra számítok, hogy a látványosság nem marad el.

dortmund    frankfurt

 Borussia Dortmund
Egyértelmű favorit ezen a találkozón a fogadóirodák szerint, igaz, ő az erősebb csapat, és mellette szól a hazai pálya is, ahol a szurkolók is fontos szerepet játszanak.
A dortmundiak egyáltalán nem indították rosszul a jelenlegi idényt, tekintve, hogy az eddigi két forduló során 4 pontot szereztek, először az RB Leipziget győzték le saját pályán, majd idegenben leikszeltek a Hannover otthonában.
Lucien Favre,a Borossia Dortmund edzője, nem számíthat Guerreiro, Toprak és Pulisic játékára, akik mind lesérültek.
LEHETSÉGES KERET: Burki – Schmelzer, Diallo, Akanji, Piszczek – Delaney, Witsel, Dahoud – Reus, Alcacer, Sancho

     

Eintracht Frankfurt
A másik oldalon, az Eintracht Frankfurt második eséllyel indul a fogadóirodák szerint, ahogyan várható is volt, mivel egy erősebb ellenféllel lesz dolga, ugyanakkor idegenben is játszik.
A”Sasok”, ellenfelükhöz hasonlóan, győzelemmel indították a bajnokságot, az első fordulóban legyőzték a Freiburgot idegenben, majd saját pályán kikaptak 1-2-re a Werder Bremen-től.
Adi Hütter, a vendégcsapat edzője, nem számíthat Chandler, Salcedo és Paciencia játékosokra, akik lesérültek, illetve Willemsre se, akit felfüggesztettek.
LEHETSÉGES KERET: Trapp – Tawatha, Ndicka, Abraham, Costa – Fernandes, Torro – Rebic, Gacinovic, Muller – Haller

Szorzók Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt

Tippek Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt
Érték szempontjából a Borussia Dortmund ellenfele fölött helyezkedik el, ugyanakkor saját pályán is játszik, tehát nem kizárt, hogy mindhárom pontot megszerzi.
Eintracht Frankfurt viszont tud meglepetést okozni, és legalább egy gólt szerezni, ahogyan az utolsó 7 egymás elleni találkozón is tette.
Tehát, a fentiek alapján, egy látványos meccsre számítok, ahol legalább 3 gólt láthatunk majd.
Tipp Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt
 Tipp: több mint 2,5 gól @ Szorzó  1.50  a Casinia Bet   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App