Foci Tippek: BORDEAUX – AS MONACO – Franciaország Ligue 1

Tippek – Bordeaux – AS Monaco – Franciaország Ligue 1 

Vasárnap 17:00 órától a Bordeaux az AS Monaco látogatását fogadja a Ligue 1 3 fordulójának keretén belül.

Bordeaux    monaco

Bordeaux – AS Monaco

 A Bordeaux-ot illető legnagyobb hír a pályán kívül történt…pontosabban Gustavo Poyet edzőjüket felfüggesztették miután kritizálni merte a vezetőséget Gaetan Laborde eladását illetően a Montpellier-hez. Úgy tűnik, Poyet elveszíti az állását, helyébe pedig Arsenal legendája, Thierry Henry kerülhet nagy eséllyel.
Jelenleg egy másodedző vette át a helyét, és készíti fel a csapatot a Monaco elleni párbajra. Poyet azon aggódótt, hogy a csapat támadó játéka nem fogja ütni az elvárások szintjét, Laborde fontos ember volt abban a zónában az elmúlt idényben, ezenkívül, a Bordeaux elveszítette mindkét meccset az idény elején. Csütörtökön játszodták az Európa Liga csoportjaiba való bejutás play-offjának odavágóit, ahol a csapat 0-0-ra leikszelt a Gent otthonában.

 Monaco az idény sílusosan kezdte, 3-1-re verte a Nantes csapatát, viszont a második fordulóban már nem mentek olyan jól a dolgok,saját pályán 0-0-ra leikszeltek a Lille-el. Radamel Falcao kihagyott egy 11 méterest az előző meccsen, most pedig ezért vissza kell vágniuk, és a csapatával együtt megszerezniük a 3 pontot.

Egymás elleni találkozók

Monaco megnyerte az utolsó 4 egymás elleni találkozót a Bordeaux-val, fügetlenül attól, hol játszodtak.

Bordeaux – AS Monaco szorzók

Tippek: Bordeaux – AS Monaco

Tipp: Félidő/Végeredmény Dupla Esély: X2/X2, Szorzó 1.53   a Campo Bet    -en

 

Powered by Live Score & Live Score App