Foci Tippek Betis - Villarreal - 2020. július 1. 22:00

Foci Tippek Betis – Villarreal – 2020. július 1. 22:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Betis - Villarreal - 2020. július 1. 22:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Villarreal csapatának kedvez (12:7).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Betis stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Betis csapatának kedvez (4:2).


Az elmúlt fél évben a Betis egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Villarreal kétszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Villarreal az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Betis 3 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Villarreal pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Villarreal szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Real Madrid, az Espanyol vagy a Real Sociedad. A Villarreal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Real Sociedad, a Celta Vigo vagy a Girona. A Betis erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Betis olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona. A Villarreal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mirandés. A Betis csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.63

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig