Foci tippek: BETIS Sevilla – REAL Sociedad, Copa del Rey 2019.01.10

Foci tippek – Betis Sevilla – Real Sociedad – 2019.01.09

Az egyik tipp amit csütörtökre ajánlok a Betis Sevilla – Real Sociedad mérkőzésről szól. Ez a mérkőzés a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójának keretén belül, este 21:30-tól kezdődik.

  Image result for Real Sociedad

 Betis Sevilla
Az utolsó bajnoki mérkőzésén nagyon gyengén szerepelt, az utolsó helyezettől kapott ki. Nagyok az elvárásai az idei szezont tekintve, jelenleg a 6. helyen áll és még a Barcelonat is sikerült legyőznie a Camp Nou-ban. Az utóbbi 5 hazai mérkőzésén mindössze egy gólt szerzett.
A kupa előző fordulójában nagyon jól játszott, összesítésben 5-0 arányban győzte le a Racing Santander csapatát.
Kaptoum, Sidnei és Firpo mind sérültek, ezért nem állhatnak pályára ezen a mérkőzésen.

 Real Sociedad
A bajnokság utolsó fordulójában nagy meccset játszott és 2-0 arányban legyőzte a Real Madridot a Santiago Bernabeu-ban. Ugyanakkor a madridi gárda elleni mérkőzés előtt nagyon gyengén játszott, elvesztette utolsó 3 mérkőzését. Utóbbi 6 mérkőzéséből 5 alkalommal maximum 2 gól született. A nyolcaddöntőbe jutásért a Celta Vigot győzte le 3-1 arányban.
Gorosabel, Kevin, Merquelanz és Sandro mind hiányozni fog és Ruben Pardo is kérdéses miután megsérült a Real Madrid ellen.

Szorzók Betis Sevilla – Real Sociedad

Tipp Betis Sevilla – Real Sociedad
A Betis nagyon jól játszik hazai közönsége előtt, október óta nem veszített otthon. A hazai csapat jó formában van és azt hiszem, hogy a Hueasca elleni hétvégi vereség csak egy botlás, ami nem lesz kihatással a csapat teljesítményére. A sevillai együttes egy bizonytalan teljesítményt nyújtó ellenféllel néz szembe, aki igaz, hogy nagy győzelmet aratott a múlt hét végén, de nem mutatott azelőtt semmi biztatót az idei szezonban.
Az a véleményem, hogy a hazai pálya nagy előnyt fog jelenteni ebben a párharcban és arra számítok, hogy a Betis győzni fog ebben a fordulóban.

   Tipp: alatt 2.5 rúgott gól @ szorzó 1.75  az Unibet -en@ Tedd meg a tippem ITT!

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!