Foci Tippek: BESIKTAS – LASK Linz, Európa Liga 19:00 órától

Besiktas – LASK Linz – Európa Liga

A Besiktas Istanbul és a Lask Linz ma este 19:00 órától találkoznak a Vodafone Park stadionban, amely az Európai Liga selejtezo mérkozések egyik legérdekesebbe, és amelyen bármilyen eredmény születhet, de mégis találtunk egy tippet, amelyet esélyesnek találjuk.

   

 Besiktas
Az elmúlt szezonban kiválóan szerepeltek a Bajnokok Ligájában, és sikerült kijutniuk a csoportból, a következo fordulóban a Bayern Munchen ütte ki oket, egy olyan csoportból jutott ki, ahol még a Leipzig, Porto és a Monaco volt.
A bajnokságot azonban csak a negyedik helyen végezték, ezért már játszodtak egy selejtezot a Torwshan ellen, amelyet 8-0-ás összesitéssel üttek ki.A tavalyi szezonban hazai pályán egyetlen vereséget szenvedtek a Bayerntól.
Valószinü felállás-Zengin – Gonul, Uysal, Aksoy, Erkin – Adriano, Medel, Arslan – Lens, Larin , Babel

 LASK Linz
Ugyancsak, mint a Besiktas a negyedik helyen végeztek az ausztriai Bundesligában és ennek köszönhetik helyüket az Európa Liga selejtezokben, ahol nem voltak 2000-tol, amikor a ma már nem létezo Intertotóban játszodtak.
A bajnokságban két forduló után egyetlen pontot sikerült szerezniük, 0-0-ás döntetlent játszodtak a St. Polten-al, a Salzburg pályáján pedig 1-3-as vereséget szenvedtek.Erdogan, Oh, Vicor és Wieinger sérülés miatt ma este nem léphetnek pályára.
Valószinü felállás-Schalger – Ramsebner, Trauner, Pogatetz – Ranftl, Holland, Michorl, Ullmann – Frieser, Otubanjo, Goiginger

Egymás elleni
A két csapat még a történelmükben nem találkoztak egymással.

Tipp Besiktas – LASK Linz
A Besiktas egyik nagy favorit a csoportba kerüléshez, nagy tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi kupákban.
A vendégek az elozo körben a Lillestromot sikerült kiütniük, azonban most sokkal nehezebb feladat vár rájuk.A hazai csapatnak nagyon ismert csatársora van Ryan Babel, valamint Lens, két nagyon értékes és kiválló játekos, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek Európa legkeményebb bajnokságaiban.

  Tippünk erre a mérkőzésre, hogy több, mint 2,5 gól lessz, 1.65-ös szorzó, valamint meg lehet prób Campo Bet 

  Tipp: álni, hogy mindkét csapat rúg gólt 2.50-es szorzó. Campo Bet