Foci Tippek: BELGIUM – HOLLANDIA, BARÁTSÁGOS – 2018.10.16.

Foci tippek – Belgium – Hollandia – Barátságos – 2018.10.16.

A brüsszeli King Baudouin stadionban rendezik 21:45 órai kezdettel a Belgium – Hollandia barátságos mérkőzést. A legutólsó hivatalos mérkőzésük a 2006-os VB-n volt, ezt követte még 6 barátságos amelyből öten mindkét fél betalált

  

 Belgium
A 2018-as VB bronzérmese és a FIFA ranglista első helyezettje alig megelőzve Franciaországot és Brazíliát.
A Nemzetek Ligájában vezetik csoportjukat 6 ponttal. Ezelőtt 3 nappal verték 2-1-re Svájcot akik ugyancsak a csoportgyőzelemért harcolnak. Mindkét gólt a Manchester United támadója, Romelu Lukaku szerezte.
Ez a generáció kivételes játékosokból áll, olyanok nem jutottak szerephez a Svájc ellen találkozón mint például, Fellaini, Chadli, Vanaken vagy Batshuayi.
Vertonghen, Mousa Dembele, De Bruyne, Januaz, Deffour, Trosand és Christian Benteke sem áll Roberto Martinez rendelkezésére, sérülés miatt.
Nehéz megjósolni a kezdő 11-et, mivel a mérkőzésnek nincs tétje, többen is játéklehetőséget kaphatnak akik nem játszottak Svájc ellen.

 Hollandia
Nem sikerült kijutniuk, sem a 2016-os EB-re sem az idei oroszországi VB-re aminek következményeképp visszaestek a FIFA ranglista 17. helyére.
Egy hatalmas győzelem után lépnek ismét pályára. 3 nappal ezelőtt verték Amsztérdámban a németeket 3-0-ra aminek köszönhetően nagyszerű hangulatban játszanak a belgák ellen.
Az utóbbi időben visszavonultak olyan veteránok mint Wesley Sneijder, Rafael Van der Vaart, Robin Van Persie vagy Arjen Robben. A jelenlegi csapat, tehetséges és bizonyítani akaró fiatalokból áll, így várható, hogy az “narancsok” annak ellenére, hogy barátságos, lelkesen fognak játszani.

Szorzók Belgium – Hollandia

Tippek: Belgium – Hollandia

Belgium egy olyan 4 meccsből álló szérián van túl, ahol minimum 2 ólt szerzett meccsenként. Másképp szólva az elmúlt 12 mérkőzésből 11-en betalált. Egyetlen kivétel a franciák elleni elődöntő, ahol kikaptak 0-1-re.
Hollandia az utóbbi 6 találkozó mindegyikén betalált, olyan top csapatok ellen mint Portugália, Olaszország, Franciaország vagy épp Németország.
A legutóbbi 6 egymáselleni találkozóból 4 döntetlennel zárult, köztük található egy elképesztő 5-5-ös eredmény!
Tipp: Belgium – Hollandia
 Mindkét csapat betalálSzorzó  1.61  a UNIBET    -en

 

Powered by Live Score & Live Score App