Foci Tippek: BAYERN MÜNCHEN – REAL MADRID, Bajokok Ligája, április 25.-én 20:45 órától az “Allianz Arena”

JUPP HEYNCKES FELKÉSZÍTÉSE ALATT A BAYERN MUNCHEN MINDEN ALKALOMMAL BEJUTOTT A BL DÖNTŐBE

Szerda este, április 25.-én 20:45 órától az “Allianz Arena” teltházas lesz, a Bayern játszik a Real Madrid-al a BL elődöntők odavágóján.

Bayern Munchen újból találkozik a spanyolokkal, akik ellen szeretne végre bosszút állni, miután a tavalyi szezonban kiejtették őket a BL negyeddöntőiből (összesítettben 3-6 lett a Real-nak), és mellette szól a legnagyobb előnyük. Jupp Heynckes vezetése alatt Németorzság bajnoka minden alkalommal bekerült az európai klubbok közti legnagyobb kupa döntőjébe. Ugyancsak az ő nevéhez fűződik a legújabb elnyert trófea is, amiko ő a 2012-2013-as idényben edzője volt a csapatnak, akkor 2-1-re győzték le a Dortmund-ot. Ugyanakkor, ahogyan ez várható volt, a bajorok kijuttak a playoff-ba, miután a B csoportban egyenlő pontszámmal végeztek a PSG csapatával együtt, a gólarány döntött, és a Bayern lett a második. A tapasztalt edzőt a PSG elleni 0-3 után nevezték ki, ami utólag is jó ötletnek bizonyult, hisz Heynckes és gárdája veretlenek a jelenlegi BL-ben. Bayern Munchen összesítettben 8-1-re verte a Besiktas csapatát, majd a negyeddöntőkben 2-1-re a Sevilla-t. Mindezek ellenére, az európai kupameccsek óta három fordulón vannak túl a német bajnokságban, ez idő alatt a Bayern 14 alkalommal szerzett gólt, utoljára a múlt hét végén, amikor 3-0-ra legyőzte a Hannover csapatát, egy olyan meccs keretén belül, ahol az alapjátékosok pihentek.

 

Real Madrid önkényeskedő módon uralja a Bajnokok Ligáját, messzemenően neki van a legtöbb begyűjtőtt trófeája. Zinedine Zidane vezetése alatt a “fehérek” már két bajnoki címet is bezsebeltek, 2016-ban mikor 2-1-re legyőzték az Atletico Madrid-ot, és a tavaly mikor 4-1-re megalázták a Juventus-t. Szintén a Juventus-al játszodták az idén is a legszorosabb mérkőzésüket, egy lépés választottal el őket a kieséstől. Az odavágón Ronaldo volt a meccs játékosa, amikor két gólt is szerzett, és szintén ő szerezte a visszavágón a Real egyetlen gólját is a „Santiago Bernabeu”-en. A 90. perc volt a döntő pillanat, amikor a Juventus 0-3-ra vezetett, de a Real kapott egy 11 méterest, amit Cristiano Ronaldo lazán értékesített, ő a legjobb gólszerző az idényben, összesen 15 gólt rúgott. Bayern-el ellentétben, Zidane&Co. megpihenhettek a hétvégén, az utolsó hivatalos mérkőzésük április 18.-án volt az Athletic Bilbao-val, végeredmény: 1-1.

A Real Madrid 12 alkalommal nyerte meg a BL döntőt, három alkalommal az utóbbi 4 évben, viszont jelenleg a Bayern Munchen a legnehezebb ellenfél akit kaphatott. A bajorok egy meccset sem veszítettek el mércius 18.-a óta, hazai pályán pedig utoljára egy éve kaptak ki, szintén a Realtól, 1-2-re. Tekintve a jelenlegi helyzetet, úgy gondolom a legjobb tipp ha arra fogadunk, hogy mindkét csapat gólt szerez.

Bayern – Real Madrid tipp: mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.48 az UNIBET-en
Bayern – Real Madrid nagy szorzós tipp: több mint 3,5 gólSzorzó 2.48 az UNIBET-en