Foci Tippek: BAYERN MUNCHEN – BAYER LEVERKUSEN, Bundesliga – 2018.09.15

Tippek – Bayern Munchen – Bayer Leverkusen – Bundesliga – 2018.09.15

Szombaton, szeptember 15.-én 15:00 órától Németország bajnoka, a Bayern Munchen fogadja az Allianz Arena-n a Bayer Leverkusen látogatását, a Bundesliga 3. fordulójának keretén belül.

  

  Bayern Munchen

A Bayern Munchen egyértelmű favorit, mivel messzemenően ő a német bajnokság legerősebb csapata, most pedig még a hazai pálya is mellette szól.
A bayor csapat fantasztikusan indította az idényt, eddig 4 győzelmet jegyzett, az Eintracht Frankfurt ellen a Németország Szuperkupájában, akit 0-5-re vert el, a szerény Drochtersen/Assel-t is legyőzte Németország kupájában, valamint a Hoffenheim-ot és a Stuttgart-ot a bajnokságban, akik ellen összesen 6 gólt szerzett és csak egyet kapott.
Niko Kovac csapata az első BL meccsükre készül, szerdán, szeptember 19.-én a Benfica otthonába látogat.
A Bayern nem számíthat Kingsley Coman játékára, a francia játékos ugyanis lesérült.
Lehetséges keret: Neuer – Alaba, Sule, Boateng, Kimmich – Martinez – Ribery, Thiago, Muller, Robben – Lewandowski

 Bayer Leverkusen

A másik oldalon, a Bayer Leverkusen nem összehasonlítható ellenfelével, akinek jóval az értéke alatt helyezkedik el, idegenben is fog játszani, egy olyan pályán ahol 2012 óta nem nyert.
A “Gyógyszergyáriak” egy megkínlódott győzelemmel indították a szezont, az első fordulóban 0-1-re győzték le a Pforzheim-ot Németország Kupájában, majd következett 2 vereség, mindkettő a bajnokságban, kikaptak a Borussia Monchengladbach-tól idegenben, illetve a Wolfsburg-tól saját pályán, ez a két meccs alatt 1 gólt szereztek és 5-öt kaptak.
Heiko Herrlich, a csapat edzője, nem számíthat Pohjanpalo, Retsos és Baumgartlinger játékára, akiket mind sérülés miatt kell nélkülőznie.
LEHETSÉGES KERET: Hradecky – Wendell, S. Bender, Tah, Weiser – Aranguiz, L. Bender – Bailey, Havertz, Brandt – Alario

Szorzók Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

Tippek Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

A Bayern Munchen jóval erősebb csapat mint ellenfele, érték, ilettve az idei szezon eredményei alapján is.
A fenti érveket figyelembe véve, a bajorok laza győzelmére számíthatunk, ahogyan az utolsó 3 egymás elleni találkozón is történt, ahol 12 gólt rúgtak és csak 3-at kaptak.
A két csapat közti különbségre alapozva, illetve az egymás elleni találkozókra, arra számítok, hogy a Bayern Munchen határozott győzelmet arat és mindkét félidőben gólt szerez, főleg azért, mert hazai pályán játszik.
Tipp Bayern Munchen – Bayer Leverkusen
  Tipp: a házigazdák mindkét félidőben gólt szereznek @ Szorzó  1.61 a UNIBET  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App