Foci tippek: Bayer LEVERKUSEN – Fc. KRASNODAR, UEFA Európa Liga – 2019.02.21

Foci tippek – Leverkusen – Krasnodar – UEFA Európa Liga – 2019.02.21

leverkusen vs krasnodar ponturi pariuri

A két együttes a BayArenán találkozik, a mérkőzést a litván Gediminas Mazeika fogja vezetni. Semmi nem dőlt el az első meccsen, így a továbbjutás nyitott kérdés.

1. Szorzók Leverkusen – Krasnodar

A hazaiak az esélyesek, győzelmük 1.45-es szorzóval bír.
Úgy túnik, hogy sok gólra számíthatunk, a minimum 3 találat szorzója 1.55.
Volland gólja a legvalószínűbb, szorzója 2.00.

2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

 2.1 Leverkusen

Utolsó 6 mérkőzéséből csak 1-et kapott ki, 4-et pedig megnyert. Hazai pályán utolsó 8 mérkőzéséből csak egyet veszített, míg 6-ot megnyert. Utóbbi 6 párharcából csak egyszer nem tudott gólt szerzni, de háromszor nem kapott találatot. Az Európa Liga A csoportját megnyerte, miután 6 fordulóban 13 pontot szerzett.

   

 2.2 Krasnodar

Utolsó 4 meccsén nyeretlen, de csak egyet kapott ki ezekből. Utolsó 5 idegenbeli mérkőzéséből 3-at elveszített, szenved idegenben. Az utolsó 2 meccsén nem szerzett gólt, de egyszer nem is kapott. Az Európa Liga J csoportjában 2. lett, 12 pontot gyűjtött 6 fordulóban.

3. Utolsó információk a Leverkusen – Krasnodar meccs előtt

3.1 Leverkusen
Retsos komoly izomproblémákkal küzd, nem lehet tudni, hogy mikor térhet vissza. Bellarabi ugyancsak hasonló helyzetben van. Pohjanpalo egy régi bokasérüléssel küzd, ő sem játszodhat. Lars Bender szintén hiányozni fog.
3.2 Krasnodar
Mamaev-et az orosz szövettség függesztette fel, így nem állhat pályára. Ezen kívül, az információim szerint a teljes keret elérhető erre a párharcra.

4. Leverkusen – Krasnodar valószínű kezdők

Leverkusen (4-3-3): Hradecky – Weiser, Dragovic, S. Bender, Wendell – Havertz, Aranguiz, Kohr – Brandt, Volland, Bailey.
Krasnodar (4-3-3): Kritsyuk – Petrov, Martynovich, Spajic, C. Ramirez – Olsson, Kabore, Gazinskiy – Wanderson, Ignatyev, Claesson.

5. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Az egyetlen egymás elleni mérkőzésük az odavágó ebből a párharcból. A múltheti találkozó 0-0-val ért véget. A Leverkusen dominálta a találkozót, mind a labdatartás, mind pedig a helyzetek terén.

6. Statisztikákon alapuló tippek Leverkusen – Krasnodar

A Leverkusen utolsó 5 meccséből 3 alkalommal legalább 3 gól született. a kevesebb mint 3.5 gól szorzója 1.55. Fogadj most!
A Krasnodar utóbbi 2 meccsén nem szerzett gólt. A Krasnodar kevesebb mint 0.5 rúgott gól szorzója kiváló, 2.40-es. Fogadj most!
A Leverkusen utolsó 9 hazai mérkőzéséből 7 alkalommal legtöbb 2 gólt szerzett. 1.53 a Leverkusen kevesebb mint 2.5 gól szorzója. Fogadj most!

7. A sportfogadas1x2.com által ajánlott tippek a Leverkusen – Krasnodar mérkőzésre

7.1 Leverkusen – Krasnodar tipp érvelés
A Leverkusen az erősebb csapat, jobb bajnokságból is érkezik. Emellett a hazai pálya előnye is az övé. Ennek ellenére, nem számítok nagy eredményre, hiszen az orosz együttesek jól védekeznek. Az utolsó 8 hazai mérkőzésén a Leverkusen 6 alkalommal győzött és legtöbb 4 gól született. a Krasnodar 3-szor kapott ki előző 5 idegenbeli mérkőzésén és mindeniken legalább 3 gólt láthattunk. Az odavágón a németek domináltak, de hiányzott a gól, így 0-0 maradt a végeredmény.
7.2 Leverkusen – Krasnodar – fő tipp
1 (Leverkusen) & kevesebb mint 5.5 gól @ 1.85. Fogadj ITT!

7.3 Leverkusen – Krasnodar – másodlagos tipp
Leverkusen kapott gól nélkül nyer @ 2.63. Fogadj ITT!

8. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a Leverkusen Krasnodar mérkőzést

MalinaSports.hu

9. Bónuszok és kedvezmények Leverkusen – Krasnodar

50.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!