Foci Tippek: BATE Borisov – PSV Eindhoven, Bajnokok Ligája

Tippek – BATE Borisov – PSV Eindhoven – Bajnokok Ligája

PSV Eindhoven kedd este kezdi a BL csoportokba való jutásért vívott harcát, egyből a play-off-ból indul, miután tavaly megnyerte az Eredivisie-et.

  

 BATE Borisov – PSV Eindhoven
A fehér-pirosak jól indították az idényt , sikerült legyőzniük az Utrecht-et, és az újonc Sittart-ot, az első két forduló után.

Érdemes megjegyezni, hogy PSV-t egy új edző vezeti, Mark van Bommel, aki játéskosként a Barcelona és a Bayern Munchen csapatoknál játszott, illetve több mint 200 meccset a PSV-nél.

 BATE Borisov általában minden idényben eljut erre a szintre, de a fő lépés, a csoportba való bejutás, elég nehéznek tűnik, eddig a BL selejtezők harmadik körében estek ki, esetleg folytatták az Európa Ligában.

Az idei selejtező kampány nehezen indult a BATE számára , de nagy nehezen sikerült a HJK Helsinki és Qarabag csapatait kiejtenie, összesítettben mindkettőt 2-1-re.

A másik oldalon, a fehéroroszok két győzelmet jegyeztek idegenben, saját pályán pedig leikszeltek. Ezek ellenére, a BATE Borisov az egyik legnehezebben legyőzhető csapat amikor saját pályán játszik, az egyetlen csapat aki 12 meccs alatt legyőzte az nem más mint az FC Barcelona.

Egymás elleni találkozók
A két csapat most fog először egymással találkozni.

BATE Borisov – PSV Eindhoven szorzók

Tipp BATE Borisov – PSV Eindhoven

A fehéroroszországi csapattal ellentétben, PSV kerete jóval erősebb és értékesebb, bajnokságuk is sokkal versenyképesebb.

Mindezek ellenére, a BATE Borisov sokkal inkább hozzá van szokva az ilyen oda-visszavágókhoz, mivel szonte minden évben jelen van az UEFA selejtezőkben.

Egyébként a PSV utolsó két európai kupás statisztikája elég gyenge. Az előző idényben az Osijek ejtette ki őket az Európa Liga selejtezők 3. körében, azelőtt 2 évvel pedig győzelem nélkül zárták a BL csoportot.
Ezek a statisztikák valahogy a BATE melett szólnak, aki egy igazi erődítményt varázsolt a Borisov Arena-ból az évek során. Ezért, azt ajánlom, hogy kerüljük a szólista tippet, és arra tippelek, hogy legalább egy gól születik az első félidőben, erre a tippre pedig a Betano egy 1.47-es szorzót ajánl!

   Tipp: több mint 0.5 gól az első félidőben – szorzó 1.47 a CampoBet -en