Foci Tippek Basel - Luzern - 2020. augusztus 3. 20:30

Foci Tippek Basel – Luzern – 2020. augusztus 3. 20:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Basel - Luzern - 2020. augusztus 3. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Basel csapatának kedvez (21:13).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Basel stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Basel csapatának kedvez (13:6).

Az elmúlt fél évben a Basel négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Luzern egyszer nyert idegenben és ötször kapott ki. A statisztika alapján a Basel sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Svájci Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Basel 4 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Luzern pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Basel jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Basel olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a BSC Young Boys, a FC Zürich. A Luzern pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sion vagy a Neuchatel Xamax FC. A Basel erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Basel olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Thun. A Luzern gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FC Vaduz. A Basel csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Alatt 3.5 – SZORZÓ 1.70

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.