Foci Tippek: BARCELONA – VILLARREAL, La Liga, 34. forduló, május 9.-én 20:00 órától

Barcelona – Villarreal: Messi&Co. veretlenül szeretnék zárni az idényt


Szerdán, május 9.-én 20:00 órától a Barcelona a Villarreal látogatását fogadja a La Liga 34. fordulójának keretén belül.

    
Barcelona leikszelt az “El Clasico”-ban, a végeredményt a bírói döntések nagyban befolyásolták, aki tévesen ítélt piros lapot Sergi Roberto-nak, így ő kihagyja a szerdai találkozót. Rajta kívül a “blaugrana”-nak nélkülőznie kell Digne, Gomes, Jose, Mina és Vidal játékát is, ők mind lesérültek. Barcelona, aki mér tövv forduló óta bajnok, veretlenül szeretné zárni az idényt, ezáltal egy újabb rekordot felállítva, és az eddigi teljesítménye alapján minden esélye megvan erre, tekintve, hogy 26 győzelmet és 9 döntetlent jegyzett eddig, gólaránya pedig tisztűn tükrőzi az Atletico-val szembeni 12 pontos előnyét.

Barcelona: Stegen – Semedo; Pique; Vermaelen; Digne – Coutinho; Rakitic; Busquets; Dembele – Suarez; Messi

Villarreal remek mérkőzések sorozatát produkálta, bebizonyította, hogy képes gólt rúgni a Barcelona-nak, ahogyan az előző 4 Camp Nou-i látogatásai során is tette. Ugyanakkor a “sárga tengeralattjáró” zsinórban három győzelmet jegyzett, mind a hármat saját pályán a bajnokság különböző helyein elhelyezkedő csapatok ellen. A legfrissebb párbaja a Valencia ellen volt, akit 1-0-ra legyőzőtt, így felkerült a 6. helyre 57 ponttal, 10-el lemaradva a “denevérektől”, akik az utolsó BL-be vezető helyen állnak.

Villarreal: Asenjo – Gaspar; Gonzalez; Rui; Costa – Rodri; Trigueros -Castilleko; Raba; Cheryshev – Bacca

Barcelona – Villarreal Tippek

    Mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.57 – Fogadás Megtétele      

    2 félidő/ 1végeredménySzorzó 17.50 –    Fogadás Megtétele        

Több mint érdekes mérkőzésre számíthatunk, Barcelona kissé sebezhetőnek tűnik az utóbbi meccseken, főleg mióta bajnok, míg a Villareal még reméynkedik egy újabb győzelemben, ami matematikailag bejuttatná a következő Európa Ligába, ez maradt a csapat egyetlen célkitűzése. A csapatok játékkedve nagy, így mindenképp van rá esély, hogy mindkét csapat legalább egy-egy gólt szerezzen.

Tags: malinasports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,  Barcelona, Villarreal.

Powered by Live Score & Live Score App