Foci Tippek: BARCELONA – REAL SOCIEDAD, Vasárnap, 2018/05/20 a meccs 20:45

Barcelona – Real Sociedad – Utolsó mérkőése Iniesta-nak a blaugrana mezében

Vasárnap, 2018/05/20 Barcelona az idény utolsó mérkőzését jétsza, és esélye van bajnokhoz híven, nagyvonalúan, zárni a szezont a Real Sociedad ellen. A meccs 20:45-kor kezdődik.

  

Barcelona úgy fejezheti be az idényzt ahogyan elkezdte, egy határozott győzelemmel, megkoronázva eyyel, a más pár fordulóval ezelőtt elnyert bajnoki címet. Ennek ellenére, nagy valószínűséggel keserű szájíz is társul ehhez, a Blaugrana BL-ből való csúnya kiesése miatt, mivel ez a bajnokság ami minden nagy cspatnak kitűzőtt célja. Mi több, a katalánok előző fordulóbeli szereplése miatt, mikor 4-5-re kikaptak az újonc Levante-tól enm sikerül veretlenül zárniuk az idényt. Mindent összevetve egy sikeres szezont zárt Ernesto Valverde és gárdája, és Spanyolország bajnokának mér vannak tervei a nyárra, mikor is az International Champions Cup-on fognak szerepelni, ahova már megkezdték a felkészülő meccseket. E hét közepén a dél-afrikai Mamelodi ellen játszodtak, ahol minden rendelkezésre álló játékos szerepelt, és a Barcelona 3-1-re nyert, Debele, Luis Suarez és Gomes góljainak köszönhetően.

Barcelona: Stegen – Semedo; Pique; Mina; Alba – Iniesta; Rakitic; Busquets; Coutinho – Suarez; Messi

Real Sociedad számára ez az idény minden szempontból kisiklott, mivel a baszkok fő célja az volt, hogy legalább egy Európa Ligába vezető helyet elcsípjenek, de most, függetlenül az utolsó forduló eredményétől, már tudnivaló, hogy ez nem jött össze. Jelenleg a 10. helyen állnak 49 ponttal, de a következetlenségnek meglett az eredménye, a Sevilla az utolsó két kiszállást is 0-ra elveszítette, Sevillatól 0-1-re, míg Malagatól 0-2-re kapott ki. Ugyanakkor a baszkok egyetlen győzelmet jegyeztek idegenben az utolsó hat hónapban, ezt is egy utolsó helyezett, a Las Palmas ellen.

Real Sociedad: Moya – Elustondo; Navas; Llorente; Bella – Zurutuza; Illarramendi – Januzaj; Canales; Oyarzabal – Jose

FOGADJ MOST                              OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
UNIBET                                                           UNIBET

A vakációra gondolva, arra számítok, hogy Barcelona játéka nem lesz annyira összeálló mint eddig, de még ígyis a látványosság nem fog hiányozni. Ez az idény utolsó mérkőzése amit a saját szurkolók előtt zárhat a BArcelona, ami arra enged következtetni, hogy sok gólt láthatunk majd, számszerint legalább négyet, ahogyan az odavágón is történt, mikor a katalánok 4-2-re nyertek. Az összes egymás elleni meccset, melyet a “Camp Nou”-ban játszodtak, a Barcelona nyert meg.

Barcelona – Real Sociedad tippek

 több mint 3,5 gólSzorzó 1.40 

 több mint 5,5 gólSzorzó 2.75 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Barcelona, Real Sociedad

Powered by Live Score & Live Score App