Foci tippek: AUSZTRIA – LENGYELORSZÁG, Európabajnokság selejtező – 2019.03.21

Foci tippek: AUSZTRIA – LENGYELORSZÁG, Európabajnokság selejtező – 2019.03.21

austria vs polonia ponturi pariuri

A mérkőzést a bécsi Ernst-Happel Stadionban játszák. A két együttes a G csoportban mérkőzik meg, ahol még Szlovénia, Izrael, Lettország és Macedónia lesz az ellenfelük. Úgy tűnik, hogy 3 együttes között fog eldőlni a továbbjutás.

1. Szorzók Ausztria – Lengyelország

Az osztrák válogatott kissé esélyesebb, győzelmének szorzója 2.30.
Kevesebb mint 2.5 gól – szorzó 1.60.
Arnautovic vagy Lewandowski gólt szerez a mérkőzésen – szorzó 2.45.

2. Statisztikák, amelyeket a tippelés előtt figyelembe kell venni

2.1 Ausztria

Nem nyújt kiegyensúlyozott teljesítményt utolsó 5 meccsén, 2 győzelem, 2 vereség és 1 döntetlen a mérlege. Hazai pályán csak Brazília győzte le az előző 13 mérkőzésén, amiből 8-at megnyert. Utóbbi 5 meccséből 3 alkalommal nem tudott gólt szerezni és ebből 2-n nem is kapott találatot. A Nemzetek Ligája 3. csoportjában a 2. helyen végzett, Észak-Írországot megelőzve, de Boszniától elmaradva. A következő kiírásban szintén a B ligában fog szerepelni.

2.2 Lengyelország

6 meccs óta nyeretlen és ebből 3-at el is veszített. Előző 3 idegenbeli mérkőzésén nem veszített, de csak Örményország ellen tudott nyerni. Előző 7 meccséből 5-ön gólt szerzett, Japán ellen pedig nem kapott gólt. A Nemzetek Ligája 3. csoportjában utolsóként végzett, Portugália és Olaszország után. Ennek okán a következő kiírásban a B ligában fog játszani.

3. Utolsó információk a Ausztria – Lengyelország meccs előtt

3.1 Ausztria
A Schalke támadója, Guido Burgstaller, sérülés miatt nem játszhat. Gregoritsch szintén nem állhat pályára, egészségügy okokból. Hannes Wolf hasonló helyzetben van, ő sem lesz ott. Egy másik fontos hiányzó Philipp Lienhart.
3.2 Lengyelország
Maciej Rybus-t nem hívták be, hiszen komoly sérüléssel küzködik. Rajta kívűl nincsen jelentősebb hiányzó. A 3 szupercsatár mind ott lesznek: Lewandowski, Milik és Piatek.

4. Ausztria – Lengyelország valószínű kezdők

Ausztria (4-2-3-1): Lindner – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Grillitsch, Baumgartlinger – Lazaro, Stoger, Sabitzer – Arnautovic.
Lengyelország (4-3-1-2): Szczesny – Bereszynski, Bednarek, Glik, Reca – Klich, Krychowiak, Linetty – Zielinski – Lewandowski, Milik.

5. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

A közelmúltban nem játszottak egymás ellen, legutóbb 2008-ban találkoztak.

6. Statisztikákon alapuló tippek Ausztria – Lengyelország

Ausztria szenved a támadásban, előző 5 meccséből 3-szor nem szerzett gólt. Az Ausztria kevesebb, mint 0.5 gól szorzója 3.20.
Lengyelország előző 7 idegenbeli meccséből csak 1-et veszített el. A dupla esély X2 szorzója 1.58.
Az osztrák válogatott előző 3 hazai mérkőzésén nem szerzett gólt mindkét fél. 1.76 a szorzója, hogy mindkét csapat nem szerez gólt.

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Ausztria – Lengyelország mérkőzésre

7.1 Ausztria – Lengyelország tipp érvelés
Szerintem a vendég csapat az erősebb, értékesebb játékosokkal. Lengyelország ott volt a legutóbbi VB-n, ellenfelével ellentétben. A támadásában remek játékosokat találunk, mint Lewandowski, Milik, Piatek vagy Zielinski. A vendég együttes előző 7 idegenbeli mérkőzéséből 6-on gólt szerzett. Az osztrákok védelme nem feltörhetetlen, hiszen előző 5 meccsükből 3 alkalommal is gólt kaptak.
7.2 Ausztria – Lengyelország – fő tipp
Multigólok 2-4 gól  @ 1.55. Fogadj ITT!

7.3 Ausztria – Lengyelország – másodlagos tipp
Lengyelország nyer @ 3.20. Fogadj ITT!

8. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a Ausztria – Lengyelország mérkőzést

CampoBET.hu

9. Bónuszok és kedvezmények Ausztria – Lengyelország

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CampoBET 50.000 forint bónusszal!

Powered by Live Score & Live Score App