Foci Tippek: AUSZTRIA – ÉSZAK-ÍRORSZÁG , Nemzetek Ligája – 2018.10.12

Tippek – Ausztria – Észak-Írország – Nemzetek Ligája – 2018.10.12

A nemzetek Ligája egy nehéz tornának bizonyult eddig a két válogatott számára. Mindkét csapat egy-egy vereséget szenvedett egy első körökben a B liga 3. csoportjában.

   

 Ausztria –  Észak-Írország
Ausztriának nem sikerült kijutnia az oroszországi VB-re, ez pedig súlyosan rányomta bélyegét a játékosok önbizalmára és moráljára.
Ausztria 1-0-ra kapott ki Boszniától, Ediz Dzeko egyetlen, a 78. percben szerzett gólja által. Az osztrákok jól birtokolták a labdát, de nem sikerült góllá varázsolni egyik helyzetüket sem.
A 13 rúgásból csak egy vol igazán, mely a kaput célozta meg. A bosziai támadások során az osztrák védekezés megmutatta sebezhetőségét, a hátvédek összesen 11 faultot követtek el. Ez a mérkőzés volt egyben Marko Aranutovic első meccse Ausztria csapatkapitányaként!

     
Marko Arnautovic és Alaba akár sorsdöntő teljesítményt is produkálhatnak péntek este. Mindkét játékos képes nagy dolgokra, ezt a klubcsapataiknál is többször megmutatták már.
A másik oldalon, Észak-Írország a második a csoportjában, de ő is Bosznia mögött helyezkedik el, egyetlen előnye Ausztriához képest, hogy sikerült egy gólt szereznie, gólaránya így 1-2, míg az osztrákoké 0-1.
Az észak-írek 1-2-re kikaptak Boszniától az első körben. A hosszabbítások utolsó perceiben szerzett Will Grigg gólja kevés volt a kiegyenlítéshez.
Észak-Írország a Bosznia elleni meccs nagyrészében birtokolta a labdát, és sok helyzetet elmúlasztott. 18 szöglete volt, de nem tudta legyőzni az ellenfél védekezését. 26 alkalommal lőtt kapura, ebből 8 volt esélyes.

Szorzók Ausztria – Észak-Írország

Tippek Ausztria – Észak-Írország
Ausztria mellett szól a saját pálya előnye, és csak egy kis motivációra van szüksége a szurkolók részéről. Amennyiben Arnautovic jó napot fog ki és az elvárásokhoz híven teljesít, a dolgok könnyen mehetnek az osztrákoknak.
Az észak-írek a 28 helyen állnak a FIFA ranglistán, nem biztos, hogy képesek lesznek bármit is elérni a Franco Foda vezette válogatott otthonában. A támadásban elég gyengék, főleg amikor idegenben játszanak.

Következésképpen, úgy gondolom Ausztria győzni fog, a Casinia Bet által ajánlott 1.48-as szorzó pedig megér egy próbálkozást!

Tipp Ausztria – Észak-Írország
 Tipp: Ausztria győz @ Szorzó 1.55 a Casinia Bet -nél

Powered by Live Score & Live Score App