Foci Tippek: AUE – KARLSRUHER, kedd este játszák 18:15 órától, A Zweite Bundesliga playoff/playout

Generated by IJG JPEG Library

Aue – Karlsruher: A szaxonok az utolsó három egymás elleni meccsen győztek


A Zweite Bundesliga playoff/playout mérkőzését kedd este játszák 18:15 órától, ahol az Aue fogadja a Karlsruher látogatását. Az odavágó eredménye 0-0 volt.

Hannes Drews nem volt hajlandó kockáztatni az odavágón, és ez csak tovább súlyosbította a csapat helyzetét, aki április 7.-e óta nem nyert havatalos mérkőzést, utoljára haza pályán 2-1-re győzték le a St. Pauli-t. A szaxonok három forduló óta nem rúgtak gólt, ezért újra meg kell találniuk az utat a siker felé, mivel 2018-ban a hazai pályán sokkal jobban szerepeltek. Másrészt, az egymás elleni találkozók az Aue-nak kedveznek, aki az utolsó három ilyen mérkőzést határozottan megnyerte. Calogero Rizzuto sérülés miatt hiányozni fog.
Karlsruher
“Nagyon elégedettek vagyunk az odavágón elért eredménnyel, mondta David Pisot csapatkapitány, kicker.de

A másik oldalon, Alois Schwartz megengedhette magának, hogy pihentessen pár alapembert a 3. Liga utolsó fordulójában, de úgy tűnik, semmi sem változott, a támadás nem lett job, és csapata gól nélkül fejezte be a meccset. Köztudott, hogy jól kezelik a hazai mérkőzéseket, ezért a Karlsruher-nek meg kell találnia a Német Kupában mutatott teljesítményét, amikor 0-0-ra leikszelt a Leverkusen-el. Úgy gondolom, hogy az a céltudatos játék, amit akkor mutatott, vissza tudná juttatni Schwartz csapatát a Zweite-ba, ahonnan épp kiesett.

FOGADJ MOST                OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
MALINASPORTS                      MALINASPORTS

Úgy gondolom, az odavágóhoz hasonlóan, ezen a meccsen sem fog egyik csapat sem sokat kockáztatni, nagy valószínűséggel a rögzített helyzeteket fogják várni. Ez ne lepjen meg egyáltalán, ez egy olyan találkozó amely megmenthetné az idényt a győztes csapatnak, de tekintve, hogy Aue egyre jobban érzi magát saját pályán, úgy gondolom, a végén ő fog örvendeni a Zweite-ben való maradásnak.

Aue – Karlsruher tippek

 A házigazdák továbbjutnakSzorzó 2.05  

 A házigazdák nyernekSzorzó 2.40 

 

Tags: MalinaSports, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Aue,  Karlsruher

 

Powered by Live Score & Live Score App