Foci Tippek: ATLETICO MADRID – FC. BRUGGE, Bajnokok Ligája – 2018.10.03

Tippek– Atletico Madrid – Brugge – Bajnokok Ligája – 2018.10.03

Az Atletico Madrid az Estadio Wanda Metropolitano-n próbálja megszerezni szerda este a 3 pontot, ahol a Club Brugge ellen fog fellépni, a Bajnokok Ligája csoportmérkőzések 2. fordulójában.

atletico    

 Atletico Madrid –  Club Brugge

A házigazdák játéka határozottan javult az utolsó hetekben, már zsinórban 5 olyan meccset zártak, ahol nem veszítettek. Diego Simeone gárdája veretlenül megúszta a múlt heti derbit a Real Madrid ellen, mi több csak 2 pontra vannak lemaradva az éllovastól, így újra harcban állnak a bajnoki címért.
Az utolsó 3 meccsen az Atletico Madrid egyetlen gólt sem kapott, a BL csoportmérkőzések első körében pedig nyert a monakói kiszállásán.

A másik oldalon, a Club Brugge kiváló formában van a belga bajnokságban, 9 forduló alatt egyszer nem sikerült győznie. Az utolsó 2 meccsen a belgák nagyon aktívak voltak a támadásban, Wesley & Co. 8 gólt szereztek és egyet sem kaptak. Meccsenként átlagban 3 gólt szereznek, és számottevő előnyük van a bajnokság második helyezettjével szemben.
A jó bajnokságbeli teljesítmény ellenére, a Brugge kikapott a Borussia Dortmund-tól a BL csoportmérkőzések elsp körében és nehéz feladata lesz megszerezni egy jegyet az Európa Liga vagy BL selejtező fordulóiba.
A szerda esti találkozó lesz az első egymás elleni a két csapat számára.

Szorzók Atletico Madrid – Club Brugge

Tippek Atletico Madrid – Club Brugge
A házigazdák favoritok a győzelemre, amire elméletileg képesek is lesznek. Arra számítok, hogy ezt be is bizonyítják és egy kényelmes győzelmet aratnak.
Ezenkívül, Simeone gárdája egy szilárd védekezést alkot. Annak ellenére, hogy a Brugge veszélesz lehet a támadásban, őgy gondolom, az Atletico Madrid kapuja érintetlen marad szerdán este.
Tipp Atletico Madrid – Club Brugge
   Tipp: Atletico Madrid győz & több mint 1,5 gól összesen a meccsen @ Szorzó  1.60  a UNIBET    -en

 

Powered by Live Score & Live Score App