Foci Tippek: ATHLETIC BILBAO – VALENCIA, Spanyol La Liga 2018.10.27

Foci tippek Athletic Bilbao – Valencia – Spanyol La Liga 2018.10.27

A spanyol bajnokság hagyományos derbijére kerül sor szombaton az Athletic Bilbao és a Valencia között. Részletesen elemeztem az összecsapást és arra jutottam, hogy egy 1.71-es szorzó nyereményhez juttathat. Első ránézésre nehéz megmondani, hogy melyik csapat az esélyesebb. A mérkőzésre 16:15-től kerül sor a San Mames stadionban.

Image result for Athletic Bilbao – Valencia  Related image

 Athletic Bilbao
A bajnokság első felében felismerhetetlenül gyengén teljesít, így mindössze a 17. helyet foglalja el a spanyol élvonalban, pont a kiesőzóna felett.
8 mérkőzése nem tudott győzni, de a döntetlenek „bajnoka”, hiszen 6-szor sikerült ikszelnie. Legutóbbi meccsét szerdán játszotta a Rayo Vallecano ellen, 1-1 lett a végeredmény. Érdekes, hogy utolsó két hazai mérkőzését elveszítette a Real Sociedad és a Villareal ellenében. A védekezés terén nagyon gyengén áll, ezt a negatív gólaránya is igazolja.
Lekue és Sancet hiányozni fognak, míg Benat játéka kérdés marad a kezdőrúgásig.

     

 Valencia
Ő sem találja formáját és a mezőny második felében foglal helyet. Döntetlenek terén hasonló a helyzete mint mai ellenfelének, utóbbi négy mérkőzésén egál volt a végeredmény (sorozattól függetlenül), míg a spanyol bajnokságban 7 döntetlennél jár 9 mérkőzésből. A hét közepén nem sikerült legyőznie a Young Boys-t, jelentősen megnehezítve helyzetét a Bajnokok Ligájában. Eddig egyetlen bajnokit veszített idén. A támadósor az egyik leggyengébb a ligában.
Santi Mina, Guedes és Cheryshev nem teljesen egészségesek, meglátjuk, hogy melyik fogja erőltetni a játékot.

Szorzók Athletic Bilbao – Valencia

Tipp Athletic Bilbao – Valencia
Szerintem kevés gól fog születni, hisz két olyan formáció csatájára kerül sor akik gyengén teljesítenek a bajnokság ezen szakaszában. Mindkét csapat átlagosan egy gól alatt talál be mérkőzésenként. A Valencia legalább védekezés terén jeleskedik, 1 gól alatti átlaga van a spanyol élvonalban.
A statisztikák alapján a Valencia legutóbbi 9 meccsén legtöbb 2 gól született.
 Tipp: 2.5 gól alatt, szorzó 1.70  a MalinaSPORTS -nél; . Fogadj most!

Regisztrálj és fogadj most!