Foci Tippek Atalanta - Inter - 2020. augusztus 1. 20:45

Foci Tippek Atalanta – Inter – 2020. augusztus 1. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Atalanta - Inter - 2020. augusztus 1. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Atalanta csapatának kedvez (5:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Atalanta stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Atalanta csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben az Atalanta hatszor nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent. A statisztika alapján az Atalanta sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Atalanta 7 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter pedig idegenben négyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Atalanta jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Atalanta olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az AS Roma, a Napoli vagy a Valencia. Az Inter pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Ludogorets, a Genoa vagy a Parma. Az Atalanta erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.48

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig