Foci Tippek Astra Giurgiu - Steaua Bukarest - 2020. június 29. 19:00

Foci Tippek Astra Giurgiu – Steaua Bukarest – 2020. június 29. 19:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Astra Giurgiu - Steaua Bukarest - 2020. június 29. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Steaua Bukarest csapatának kedvez (11:9).

Ebből a csapatok ötször játszottak az Astra Giurgiu stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Steaua Bukarest csapatának kedvez (6:5).

Az elmúlt fél évben az Astra Giurgiu egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Steaua Bukarest egyszer nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Steaua Bukarest az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Román Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Astra Giurgiu 1 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Steaua Bukarest pedig idegenben egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Astra Giurgiu jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben az Astra Giurgiu olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Botosani. A Steaua Bukarest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Dinamo Bukarest. A Steaua Bukarest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Astra Giurgiu olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Chindia Targoviste. A Steaua Bukarest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Dinamo Bukarest. A Steaua Bukarest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.76

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig