Foci Tippek: ASTRA Giurgiu – CS U Craiova, Román 1. Liga – 2018.10.26

Foci tippek – Astra – CS U Craiova – Román 1. Liga – 2018.10.26

A 13. forduló legizgalmasabb meccsét pénteken este játszák, amikor a 3. helyezett Astra hazai pályán fogadja az 5. helyet elfoglaló CS U Craiova együttesét. A Craiova egy fontos győzelem után érkezik Giurgiu-ba, hiszen legutóbbi mérkőzésén az előző éllovas FCSB ellen tudott győzelmet aratni. Az összecsapásra a „Marin Anastasovici” stadionban kerül sor 20:00 órai kezdettel. Mindkét csapat egyenlő eséllyel rendelkezik a CasinoBet szerint.

Image result for Astra – CS U Craiova  

 Astra
20 ponttal az 1. Liga 3. helyén áll pontegyenlőséggel a 4. helyezett Gaz Metan Medias egyesületével.
Az előző fordulóban aratott győzelmük az FC Hermannstadt-al szemben egy két meccsen át tartó vesztes sorozatnak vetett véget, amikor is 2:0 arányban győzték le ellenfelüket. Mindkét gól a második félidő közepén született, az első egy Llullaku által gólra váltott büntető volt, míg a másodikat Erico szerezte.
Llullaku így már három gólos a bajnokság idei kiírásában, a csapat leggólerősebb játékosa azonban Nelut Rosu, aki négy találatnál jár. Plamen Iliev, Filip Mirzljak és Silviu Balaure sérültek, mindhárman sokáig lesznek távol, hiszen műtéti beavatkozásra lesz szükség esetükben.
A valószínüsíthető keretet Lazar, Belu, Erico, Cestor, Trusescu; Biceanu, Rosu, Begue, Alibec, Llullaku, Zoua fogják alkotni 4-2-3-1 felállással.

     

 Craiova
Mindössze egy pontra az Astra-tól lemaradva, 19 ponttal a bajnokság 5. helyét foglalják el, ahol szoros a mezőny hiszen két gyengébben rangsorolt csapat is, a Sepsi és az FC Viitorul, ugyanennyi ponttal rendelkezik. A csapat teljesítménye változékony az elmúlt öt fordulóban. Két győzelem, egy vereség és két döntetlen a mérlegük. A FCSB-n megalapítása óta előszőr sikerült felül kerekedniük, hiszen legutóbb a mérkőzést megfordítva 2:1 arányban győzedelmeskedtek. Kelic öngóljával a FCSB jutott előnyhöz, azonban a csatár Koljic az 50. percben egyenlített, majd a 72. percben 25 méterről Fedele lövése által előnyhöz is jutottak. A 87. percben növelhették volna előnyüket, de a büntetőt Koljic kihagyta.
Razvan Popa és Florin Gardos helyet cserélnek Mangia kezdő tizenegyében, az edző arra hivatkozott, hogy több lehetősége is adott a pozíció betöltésére.
A Craiova idén kilenc büntetőhöz jutott, amelyből mindössze hatot sikerült értékesíteniük.
A legvalószínübb felállás 4-2-3-1 lesz, a csapatot a következő játékosok fogják alkotni: Pigliacelli; Donkor, Kelic, Tiago Ferreira, Martic; Mateiu, Cicâldau; Bancu, Fedele, Mitrita; Koljic.

Szorzók Astra – CS U Craiova

Tippek: Astra – CS U Craiova

Figyelembe véve, hogy a házigzdáktól fontos játékosok fognak hiányozni, főként a védelemből, arra fogadnék hogy a Craiova játékosai a 70. percig legalább egy gólt szereznek. Annak ellenére hogy a vendég együttes kiszámíthatatlan legfőképpen idegenben, ahol öt mérkőzésből kettőt elveszített, úgy gondolom, hogy mindenképp megpróbálnak győzni ezen a találkozón egy olyan csapattal szemben, amely sorozatosan kikapott a másik két nagy esélyestől, a Viitorul-tól és a CFR Cluj-tól.
Az Astra hat hazai mérkőzéséből három alkalommal gólt kapott, mindenik gól a 70. perc előtt született. Mindössze két alkalommal tudtak nyerni hazai pályán az idei szezonban, az első fordulóban a FCSB ellen 1:0 arányban, míg a kilencedikben a Gaz Metan Medias ellenében amikor is a vendég csapat közel 40 percen keresztül emberhátrányban játszott.

  Előrejelzés: 2,5 rúgott gól, szorzó 1,60.  a MalinaSPORTS -nél; 

Regisztrálj és fogadj most!

 

Powered by Live Score & Live Score App