Foci Tippek: ASTON VILLA – MIDDLESBROUGH, Championship playoff, este 20:45 órától

Aston Villa – Middlesbrough: Minden vagy semmi John Terry&Co-nak.

Kedd este 20:45 órától láthatjuk a Championship playoff-jának elődöntőjét, ahol az Aston Villa és a Middlesbrough fognak megmérettetni, két olyan csapat amely bármikor szerepelhetne és megállná helyét a Premier League-ben. Az “Oroszlánok” 1-0-ás előnnyel indulnak.

Viszonylag könnyű meccs elptt áll az Aston Villa, neki volt a legkevesebb veresége az idényben. Csak két csapat nyert a “Villa Park”-on az idényben, 2018-ban pedig egyszer történt ilyen. John Terry*Co. replikája jó volt védekezés szempontjából is, aki lazán tud rúgni az ellenfélnek legalább 3 gólz ha már ő is kapott egyet. Mi több, az “Oroszlánok” eddig nem kaptak ki hazai pályán, 7 ilyen találkozóból hat győzelmet és egy döntetlent jegyeztek.

Aston Villa: Johnstone – Bjarnarson; Chester; Terry; Hutton – Jedinak -Snodgrass; Hourihane; Grealish; Adomah – Grabban

Middlesbrough újból azon van, hogy összeszedje magát és visszakerüljön az első ligába, és ez egyáltalán nem kedvező, mivl nagyon sok alkalommal nyert, miután vezetett. Mivel döntő mérkőzésről van szó, Tony Pulis-nak hamar meg kell találnia az utat a siker felé. Érdekes az, hogy sokminden történt mióta a gallokat kinevezték a “Riverside”- csapat élére, többször is megfordult az eredmény, kétszer a bajnokságban, amikor a Middlesbrough összeszedte magát, miután félidőben az ellenfél vezetett. Most is egy kicsit hasonló helyzetben vagyunk, de most a teljes mérkőzés a rendelkezésükre áll. Az idegen pálya szintén nem segít rajta, az utolsó öt kiszállás során csak egy ilyen meccset nyert meg.

Middlesbrough: Randolph – Shotton; Gibson; Fry; Friend – Besic; Howson; Clayton – Traore; Bamfod; Downing

FOGADJ MOST                 OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                                  UNIBET

Middlesbrough hozzáállását teljesen megváltoztatja az, hogy a meccs 1-0-ról indul az Aston Villa számára, mivel ők nincsenek hozzászokva a támadó játékhoz, inkább azt szokták várni, hogy az ellenfél hibázzon. Egy viszonlag kiegyensúlyozott mérkőzésre számítok, de a vendégcsapat gól iránti szükséglete miatt lehet ha legalább két gól születik majd.

Aston Villa – Middlesbrough tippek

 több mint 1,5 gólSzorzó 1.42 

 több mint 2,5 gólszorzó 2.30 

 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Aston Villa, Middlesbrough

Powered by Live Score & Live Score App