Foci Tippek: AS ROMA – ATALANTA. Látványos meccs az Olimpico-n

AS Roma – Atalanta. Látványos meccs az Olimpico-n

AS Roma zárja az olasz első osztály második fordulóját az Olimpico Stadium-ban, ahol am este 20:30 órától az Atalanta-val csap össze. A két csapat jól indította az idényt, mindketten nyertek az első fordulóban, minden bizonnyal heves játékban lesz részünk, úgy a lelátókon, mint a pályán.

as roma  atalanta

 AS Roma az Atalanta látogatását fogadja az Olimpico-n rendezett első mérkőzésükön az új idényben, és minden bizonnal köteles kiválóan szerepelni a saját szurkolói előtt, főleg, hogy a fogadóirodák szerint favorit a meccs megnyerésére. Eusebio Di Francesco nagy dolgokra vette rá magát, szeretne egy újabb bajnoki címet hozni az AS Roma-hoz. N Zonzi, Pastore, Kluivert Jr és Defrel érkezése ebben kellene, hogy segítsen neki az új idényben. A Torino elleni mérkőzés az első fordulóban egy igazi siker volt De Rossi&Co számára, akik 0-1-re nyertek, bár rengeteg helyzetet kihagytak.

 Atalanta harcban áll az Európa Liga csoportjaiba való bejutásért. A Gian Piero Gasperini által vezetett csapat folytatja a pozitív eredmények sorozatát, remélhetőleg a mai este után is elmondhatja majd ugyanezt. A tavalyi idényben szerzett helyezésnek köszönhetően részt vehetett az Európa Liga selejtező köreiben, és nagyon közel áll egy bejutáshoz, ha Kopenhágában helyesen fogják megközelíteni a találkozót az Atalanta játékosai.A Serie A-ban kiválóan indítottak, komoly jelöltnek számítanak ami az európai kupákat jelenti, főleg egy 4-0-ás győzelem után a Frosinone ellen, a győzelem jót tesz a csapatnak és a vezetőségnek is.

A győzelem a cél mindkét csapat számára, de a vendégek minden bizonnyal megelégszenek majd egy döntetlennel is ezen a kiszálláson, tekintve, hogy egy erős ellenféllel csapnak össze, akinek ha jó napja van, megállíthatatlan. Egy nyitott játékra fogok tippelni, sok gólhelyzettel, de kevés góllal és egy, a rómaiaknak kedvező végeredményre, amennyiben a szerencse is mellettük lesz.

Tippek AS Roma – Atalanta

  Tipp: 1 (AS Roma megnyeri a meccset)Szorzó 1.65 a CampoBet -en

 Tipp: 1/1 (As Roma nyeri a félidőt/As Roma megnyeri a meccset) Szorzó 2.55 a CampoBet  -en