Foci tippek: AS MONACO – Fc. RENNES, Francia Ligakupa – 2019.01.09

Foci tippek – Monaco – Rennes – Francia Ligakupa – 2019.01.09

Ha fogadó tippeket keresel szerdára, akkor a Monaco Rennes mérkőzésre választott tippem érdekelni fog, amely arról szól. Hogy az egyik csapat mikor fog gólt szerezni.

  Image result for Rennes fc

 Monaco
Utóbbi 6 mérkőzésén bizonytalan a teljesítménye, 3 győzelem és 3 vereség a mérlege. A 3 vesztes mérkőzésen nem tudott gólt szerezni, ugyanakkor a 3 gyoztes találkozóján nem kapott találatot. Az idei ligakupa kiírásban a másodosztályos Lorient együttesét búcsúztatta, 1-0-s eredménnyel.

 Rennes
Remek formában van, utolsó 6 mérkőzését megnyerte, igaz egyet büntetőkkel. Mind a 6 alkalommal legalább 2 gólt lőtt és ebből négyszer nem kapott találatot. Az előző fordulóban a Nantes együttesét ejtette ki 2-1-s végeredménnyel.

Szorzók Monaco – Rennes

Tipp Monaco – Rennes
A Monaco nehéz helyzetben van a bajnokságban, az utolsó előtti helyen áll, a hétvégén pedig nehéz találkozója lesz, a Marseille otthonában. Ebből kiindulva, úgy gondolom, hogy nem fog túl nagy hangsúlyt fektetni erre a mérkőzésre vagy a ligakupára. A Monaco védelme nagyon szerény, előző 10 hazai párharcából 8 alkalommal az első 70 percben gólt kapott. A rennes kiváló formában van, előző 10 mérkőzésén minden alkalommal a 69. perc előtt gólt szerzett.
Ha az utóbbi 4 direkt találkozójukat nézzük, a Rennes mindegyiken legalább egy gólt szerzett a 70. percig.

 Tipp: 1-2 rúgott gól a második félidőbenszorzó 1.60 az Winmasters  -en @  Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!