Foci Tippek Arsenal - Liverpool - 2020. július 15. 21:15

Foci Tippek Arsenal – Liverpool – 2020. július 15. 21:15. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Arsenal - Liverpool - 2020. július 15. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (21:11).
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Arsenal stadionjában, a gólarány 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Az elmúlt fél évben az Arsenal egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Liverpool egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 4 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Liverpool pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát az Arsenal jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Everton, a Newcastle United vagy a Norwich. A Liverpool pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Wolverhampton, a Norwich vagy a West Ham United. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Olympiakos Pireus. A Liverpool gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Watford. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Mindkét csapat gólt szerez – SZORZÓ 1.50

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.