Foci Tippek Arsenal - Chelsea - 2020. augusztus 1. 18:30

Foci Tippek Arsenal – Chelsea. Meglehetősen izgalmas utolsó fordulóval ért véget a Premier League 2019/2020-as szezonja, azonban egyelőre még nem kell elbúcsúznunk az angol focitól. Hétvégén ugyanis az FA Kupa döntőjét rendezik az Arsenal és a Chelsea részvételével. A döntőre ezúttal egy Aranygól-promócióval készültünk: a játékosoknak mindössze annyi a dolga, hogy megtippeljék az első gól szerzőjét, illetve annak idejét. A helyesen tippelők között 8 millió forint kerül kiosztásra, a részvétel természetesen ingyenes.

Foci Tippek Arsenal - Chelsea - 2020. augusztus 1. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben tízszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (15:13).
Ebből a csapatok ötször játszottak az Arsenal stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Arsenal csapatának kedvez (8:6).

Az elmúlt fél évben az Arsenal négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Chelsea négyszer nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján az Arsenal sikeresebb volt a közelmúltban.


Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Arsenal 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Chelsea pedig idegenben kétszer nyert. Ez alapján a Chelsea szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester City, a Liverpool vagy az Everton. A Chelsea pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Leicester vagy az Aston Villa. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Arsenal olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Olympiakos Pireus. A Chelsea gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sheffield United. Az Arsenal csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.68

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 20000 HUF-ig