Foci Tippek: ARSENAL – BURNLEY, Premier League, 2018 május 6.-án 17:30 órától

ARSENAL VERETLEN A BURNLEY ELLENI MÉRKŐZÉSEKEN A PREMIER LEAGUE-BEN


Vasárnap, 2018 május 6.-án 17:30 órától láthatjuk az Arsenal-Burnley mérkőzést, a Premier League 37. fordulójának egyik párbaját.


Az Arsenal favorit a mai találkozón, de a csapat már eléggé fáradtank tűnik, tekintve az utolsó hetek zsúfolt programját. Az “Ágyusok” három naponta játszodtak és ez nem volt valami jövedelmező dolog számukra, a hét közepén 0-1-re veszítettek az Atletico Madrid-al szemben és lecsúztak az Európa Liga döntéjéről. Ez volt az utolsó kitűzőtt céljuk, megnyerni az EL kupát és elcsípni egy BL helyet, mivel a bajnokságban mutatott szereplésük hagy kívánnivalót maga után, jelenleg a 6. helyen állnak 57 ponttal, 14 pontra a top 4-től.

Arsenal: Cech – Bellerin; Mustafi; Holding; Monreal – Wilshere; Xhaka; Ramsey – Mkhitaryan; Lacazete; Aubameyang

A másik oldalon, Burnley remek szezont produkált a keveset mondó keretük ellenére, nagyon jól szerepeltek az idényben, jelenleg a 7. helyen állnak, így részt vehetnek a következő Európa Liga szezonban. A klub vezetősége által kitalált taktikának fontos történelme van, de minden ami türtént a csapattal amióta felkerültek az első osztályban mostanáig a pénzügyek megfelelő kezelésének köszönhető, és Sean Dyche edzőnek. Mindezek ellenére, a Burnley túl lazára vette az előző fordulóban a Brighton elleni találkozót így 1-1-re leikszeltek, ez volt zsinórban a második döntetlen és a harmadik győzelem nélküli meccs.

Burnley: Pope – Lowton; Tarkowski; Long; Ward – Gudmundsson; Westwood; Cork; Lennon – Vokes; Barnes

Elsőre úgy tűnhet, hogy a helyzésért folyik a harc, de az Arsenal megmutatta fölényét a Burnley elleni találkozókon, amikor minden alkalommal legyőzte őket a Premier League-ben és az “Emirates”-en játszott meccseken. Ugyanerre számítok most is, annyi különbséggel, hogy most AUbameyang ki fog emelkedni, tekintve, hogy az Arsenal csatárja nem játszott az Európa Ligában.

Arsenal – Burnley tipp: a házigazdák nyernekszorzó 1.51 az UNIBET-en
Arsenal – Burnley nagy szorzós tipp: 1 félidő / 1 végeredmény Szorzó 2.30 az UNIBET-en

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,arsenal, burnley

Powered by Live Score & Live Score App