Foci Tippek: ANDERLECHT – ROYAL MOUSCRON. A házigazdák látványos meccset ígérnek.

Anderlecht – Mouscron. A házigazdák látványos meccset ígérnek.

A belga bajnokság 4. fordulója péntek este startol az Anderlecht – Mouscron találkozóval, amelynek a Constant Vanden Stock Stadium ad otthont 21:30 órától. A két csapat elég messze áll egymástól ami a keret értékét illeti, de mindkenképp látványos meccsre számíthatunk, mivel Anderlecht a győzelmen kívül, mindenféle szempontból egy szép és kerek meccset ígér a szurkolóknak.

    

 Anderlecht, a mai házigazda, favorit a mérkőzés megnyerésére, ami logikus ha megnézzük keretét, ami messzemenően jöbb mint az ellenfélé. A belga Vanhaezebrouck által vezetett gárda ennél jobban nem indíthatta volna az idényt. Megszerezte az első 3 pontot, 1-4-re legyőzte a Kortrijk-ot. A játék nagyon jól alakult Stanciu volt csapata számára, aki hasonlóan jó eredményekkel folytatta a bajnokságot. Saját pályán csúnyán megalázta az Oostende-t, akit 5-2-re vert, majd az előző fordulóban 1-2-re nyert a Charleroi otthonában, az első 3 forduló után az első helyen áll, lenyűgőző gólaránnyal.

 Mouscron, a mai találkozó vendégcsapata, jogosan indul második eséllyel ami a meccs megnyerését illeti, mivel jóval gyengébb mint ellenfele, Belgium en-titre bajnoka, és a nézőközönség hiánya is minden bizonnyal megérződik majd. A belga Defays által vezetett csapatnak komoly gondjaik vannak, ami a játékosok gondolkodásmódját illeti, mivel legtöbbjük egy nagyon durva focit játszik, ami az eredményjelző táblán is meglátszik. Már az első meccsen, a Mouscron-nak sikerült két piros lapot bezsebelnie, ami ha így folytatódik nem fog semmi jóra vezetni. Mouscron elveszítette az első találkozót, idegenben kikapott 2-1-re az Oostende-től. Balszerencséjére a Club Brugge ellene meccset is elveszítették saját pályán, ahol 0-1-re kikaptak, amikor szinte 70 percet emberelőnyben játszodtak, és ezt nem tudták kihasználni, míg az előző fordulóban az Antwerp is legyőzte őket, a támadásban is nagyon gyengén adták elő magukat, szinte egy gólhelyzetük sem volt.

A két csapat helyzete teljesen más, aházigazdák sínen vannak a mostani szezon elején, míg a vendégcsapat úgy tűnik nem tud kimászni a gödörből. Arra tippelek, hogy az Anderlech egy látványos meccs keretén belül határozott győzelmet arat a Constant Vanden Stock-on, és legalább 3 gólt lő Mircea Rednic volt csapatának.

Tippek Anderlecht – Mouscron

  Több mint 2.5 gól – Szorzó 1.41 a CampoBet    -en

  A házigazdák több mint 2.5 gólt szereznek – Szorzó 1.85 a CampoBet   -en