Foci Tippek: ALANYASPOR– TRABZONSPOR, Törökország Super Lig – 2018.09.17

Tippek – Alanyaspor – Trabzonspor – Törökország Super Lig – 2018.09.17
Az Alanyaspor és Trabzonspor közti találkozó zárja hétfőn este 19:00 órától a török SuperLiga 5. fordulóját.

     

 Alanyaspor –   Trabzonspor

Trabzonspor az előző fordulóban megalázta az addig veretlen Galatasaray-t, 4-0-ra nyert és az eddigi legnagyobb meglepetést okozta a bajnokságban.
A Trabzonspor az utóbbi időben jól játszott, az utolsó 3 mérkőzésen minden alkalommal szerzett pontokat, így szerintem favoritok az Alanyaspor-al szemben.
A másik oldalon, a házigazdák katasztrófálisan indították az idényt, elveszítették mind a 3 eddigi meccset és még egy gólt sem szereztek.
Mindezek ellenére, sikerült jobban játszaniuk és egy győzelmet jegyezniük, amikor 1-0-ra nyertek a Goztepe ellen. Giannis Maniatis szerezte az Alanyaspor első gólját ebben az idényben, így a csapat neki köszönheti a szezon első győzelmét.
Alanya jobban áll ami a Trabzonspor elleni találkozókat illeti, 2 győzelmet és egy döntetlent jegyzett az eddigi 4 egymás elleni meccs során.

     

Szorzók Alanyaspor – Trabzonspor

Tippek Alanyaspor – Trabzonspor
Unal Karaman gárdájának támadása nagyon veszélyes tud lenni, az Alanyasport védekezése nagy nyomás alatt lesz a találkozón.
A házigazdák ezelőtt 3 héttel egy határozott vereséget szenvedtek, 6 gólt kaptak a Galatasaray-tól.
Úgy gondolom, hogy nem hagyhatjuk figyelmen kívül a jó szorzókat, és arra tippeljünk, hogy a Trabzonspor nem fogja elveszíteni ezt a mérkőzést. Tekintve, hogy az Alanya-nak nehezére esett gólt szerezni ebben az idényben, kombinálhatjuk az X2-es tippet a kevesebb mint 4,5 gól-os tippel, hogy kihasználjuk az 1.67-es szorzót, melyet a Betano ajánl.

Tippek Alanyaspor – Trabzonspor
 Tipp: X2 & kevesebb mint 4.5 gól @ Szorzó  1.55  a MALINA SPORTS   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App